https://www.hepsiburada.com/dell-s2...isplay-curved-gaming-monitor-p-HBCV000003SDYL 400 lira daha açarsan bu olabilir bence, monitörler hakkında bilgim çok yok ama özellikleri iyi.Oyun oynamak için monitör arıyorum. Sistem 12100 f ve rtx 2060 monitör önerir misiniz
Teşekkür ederimhttps://www.hepsiburada.com/dell-s2...isplay-curved-gaming-monitor-p-HBCV000003SDYL 400 lira daha açarsan bu olabilir bence, monitörler hakkında bilgim çok yok ama özellikleri iyi.
Teşekkür ederim bir de 2. el 27 inc 165 hz buldum rampage temiz ama 2 yıllık ne dersin 2. El hakkındaDell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Rampage önermem dell alın keyfinize bakınTeşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim bir de 2. el 27 inc 165 hz buldum rampage temiz ama 2 yıllık ne dersin 2. El hakkında
Daha önce Dell kullandınız mı? Asus ve Dell arasında kaldım hangisni önerirsiniz fiyatlar aynıRampage önermem dell alın keyfinize bakın
Dağa önce ikisinde kullanmadım ancak araştırmama göre bazı hocalarım tavsiyelerine göre dell daha iyidir hem panel kalitesi olarak hemde aldıktan sonra servis hizmeti olarak asus alsanız ekranda 5 pixel altına değişim yapmıyorlar ama dell senin evine gelip 1 pixele bile değişim yapıyor ve 2 ürün aynı fiyattayken dell olan monitörün özellikleri daha iyi 350 nit 1 gtg ms vb.Daha önce Dell kullandınız mı? Asus ve Dell arasında kaldım hangisni önerirsiniz fiyatlar aynı
Sa dostum bu ikisinden birini almam lazım artık başka bulamadım sana zahmet hangisini alayım söyler misinDağa önce ikisinde kullanmadım ancak araştırmama göre bazı hocalarım tavsiyelerine göre dell daha iyidir hem panel kalitesi olarak hemde aldıktan sonra servis hizmeti olarak asus alsanız ekranda 5 pixel altına değişim yapmıyorlar ama dell senin evine gelip 1 pixele bile değişim yapıyor ve 2 ürün aynı fiyattayken dell olan monitörün özellikleri daha iyi 350 nit 1 gtg ms vb.
Fason nedir kral bir de asus vz27vq 27 inç ince monitör bunun 2. Elinden buldum 2500 alayım mı sence 75 hz amaFason markalar kullanmayın.
Gerisi ayrıntı.
Usta o fiyatlara 75 hertz pek mantıklı gelmedi.Fason nedir kral bir de asus vz27vq 27 inç ince monitör bunun 2. Elinden buldum 2500 alayım mı sence 75 hz ama
Oyun için kullanacağım bir de 0 rampage var uygun yollu 2700 e 24 inç 144 hz onu mu alsamUsta o fiyatlara 75 hertz pek mantıklı gelmedi.
Nasıl kullanacağına bağlı.
2.el 2500 e 75 hz 5ms kesinlikle alinmazOyun için kullanacağım bir de 0 rampage var uygun yollu 2700 e 24 inç 144 hz onu mu alsam