Neler Yeni

Monitör önerisi kararsızım

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
Monitör konusunda çok kararsızım almışken tam çoğu özellik olsun istiyorum o yüzden ona göre öneriler gelirse mutlu olurum. öncelikle genelde bilgisayarda fps oyunları oynuyorum ve dizi film izleyerek zamanımı geçiriyorum oyunlarda genelde FPS değerlerim 170 civarlarında oluyor o yüzden 140 hz monitör almayı düşünmüyorum bu saçma değildir umarım ve belirttiğim gibi almışken monitörü bi kere alayım bidaha uğraşmayayım kafasındayım o yüzden 165hz veya 240hz Curved IPS panel olarak almayı düşündüm ve bütçe konusunda monitör piyasasını bilmediğim için kararsızım ama 8k üstü olmasa iyi olabilir.
indirim zamanları falan varsa bekleyebilirim şuanlık acelem yok

Sistem Özelliklerim:

Ryzen 5 3600 3.6ghz
PRIME-B450M-K-II
GSKILL 3200 MHz 2x8 GB
ASUS DUAL-RTX3050-O8G

ConquerorXIV

80+ Gold
Yanlış Bilgilendirme
curved ıps diye bir şey yok

ConquerorXIV

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

NightWish2434

80+ Silver
Monitör konusunda çok kararsızım almışken tam çoğu özellik olsun istiyorum o yüzden ona göre öneriler gelirse mutlu olurum. öncelikle genelde bilgisayarda fps oyunları oynuyorum ve dizi film izleyerek zamanımı geçiriyorum oyunlarda genelde FPS değerlerim 170 civarlarında oluyor o yüzden 140 hz monitör almayı düşünmüyorum bu saçma değildir umarım ve belirttiğim gibi almışken monitörü bi kere alayım bidaha uğraşmayayım kafasındayım o yüzden 165hz veya 240hz Curved IPS panel olarak almayı düşündüm ve bütçe konusunda monitör piyasasını bilmediğim için kararsızım ama 8k üstü olmasa iyi olabilir.
indirim zamanları falan varsa bekleyebilirim şuanlık acelem yok

Sistem Özelliklerim:

Ryzen 5 3600 3.6ghz
PRIME-B450M-K-II
GSKILL 3200 MHz 2x8 GB
ASUS DUAL-RTX3050-O8G
Curved IPS gaming olarak henüz yok. Curved mi IPS mi diye sorarsan tabii ki IPS. Vg249q1a fiyat performans monitörlerdendir. Renk kalitesi gayet iyi asla kopukluk vs.de olmuyor.

ConquerorXIV

80+ Gold
@B1L0 hocam uyarı neden, tr de satılan curved ıps var da biz mi bilmiyoruz ?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,837
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Curved IPS gaming olarak henüz yok. Curved mi IPS mi diye sorarsan tabii ki IPS. Vg249q1a fiyat performans monitörlerdendir. Renk kalitesi gayet iyi asla kopukluk vs.de olmuyor.
indirim beklemeli miyim? ya da belirli günleri var mı? pek aşina değilim indirim zamanlarına da bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

NightWish2434

80+ Silver
indirim beklemeli miyim? ya da belirli günleri var mı? pek aşina değilim indirim zamanlarına da bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Fiyatlar uçmuş bakmayalı... Daha 1 ay önce 3100₺ ye aldık. Arada bir g24-2 f diye gigabyteın bir monitörü indirime giriyor onuda tavsiye ederim. Suanlik acil değilse sabretmek en iyisi olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak stokta varmış gayet iddialı fiyat alınır.

Top Bottom