bütçe?Ps5 için 32 inç Monitör önerşsi varmıdır Ips oled vs hangisi güzel olur ?
En uygun bişey hocam 15 civarı olabilir varsabütçe?
PS5 için 34 inç daha uygun.En uygun bişey hocam 15 civarı olabilir varsa
Çok bilmediğim için soruyorun Ips mi daha iyidir veya bunda Ips ekran mı vardır Ben göremedimPS5 için 34 inç daha uygun.
En kaliteli VA panellerden birine sahip.![]()
Rehber: Dell Alienware AW3425DWM alınır mı?
Dell Alienware AW3425DWM Kontrast oranı Kontrast oranı 4000:1 ile gayet iyi, muadil VA monitörlerle aynı seviyede. Kontrast oranının yüksek olması görüntünün gerçekçi olmasını sağlıyor. Ayrıca siyah kalitesini de belirliyor. Renk gamutu Renk gamutu gayet iyi, %90 DCI-P3, %100srgb , %84.5...www.technopat.net
PS5'te hikayeli oyunlar oynamıyor musunuz? VA panel buna hizmet eder ve kavisli.Çok bilmediğim için soruyorun Ips mi daha iyidir veya bunda Ips ekran mı vardır Ben göremedim
İçerik tüketimi: Kaliteli VA > Kaliteli IPSÇok bilmediğim için soruyorun Ips mi daha iyidir veya bunda Ips ekran mı vardır Ben göremedim
Bt6 gibi online oyunlarda tv büyük geliyor fifa hikayeli oyunlarda haklısınız ama onlşne de iş değişiyorPS5 için TV alman daha iyi olmaz mı hocam naçizane tavsiyemdir. Bende monitör bakıyordum ilkte fakat TV almak daha mantıklı geldi bana sonradan.
O konuda haklısın online FPS oyunları oynayacaksan tamam.Bt6 gibi online oyunlarda tv büyük geliyor fifa hikayeli oyunlarda haklısınız ama onlşne de iş değişiyor