ibrahimcancl
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 842
- İsim
- ibrahim can
miss al geç knkm sen 60 hz mi kullanıyon ben şuan 72 hz kullanıyom 144hz e geçsemmi bilmiyorum monitör fiyatlarıda aşırı pahalı nasıl geçicem bilmiyorum ama ilk önce pc ye 8 gb ram takviye yapıcamMSI Optix G241 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G241 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G241 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.712,39 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kötü denmesinin 1. Nedeni IPS panellere göre farklı görüş açılarından bakıldığında renklerin bozulmasıdır. Kaliteli bir TN panelin en büyük artısı IPS panele göre hızlı tepki vermesidir. TN panel de görüş açısını iyi ayarlamak gerekiyor. Renkler de bozulmalar olunca can sıkıcı bi hâl alıyor. TN paneller hızlı tepki verdiği için çoğunlukla FPS oyuncuları tarafından tercih edilir.neye göre kötü mesela açıklayabilir misiniz? 5k ya da var monitör aynı özelliklerde. aralarında elbette fark olacak ama kötü bir monitör olduğunu düşünmüyorum.
IPS paneller ise daha geniş görüş açısı sunarlar. TN panele göre pahalıdır. Zengin renk kalitesi ile oyun oynamak çoğu oyuncu için daha keyifli olacaktır.