Va panel çünkü IPS olsa en az 4500-5000 belki daha fazlaNeden bu kadar uygun böyle olunca insan bi işkilleniyor
Va panel çünkü IPS olsa en az 4500-5000 belki daha fazlaNeden bu kadar uygun böyle olunca insan bi işkilleniyor
MS vesayre kolpa piyasadaki çoğu uygun fiyatları monitör gerçek 1ms değil. İkincisi 1 saniyenin 1000 de 1ini senin farketmez mümkün değil. Bu monitörün pişman etceğini sanmıyorumevet 2k bulabiliyosanız bu fiyat aralığında tabi oda olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 ms diyor oyun için kullanacağım ben ama yinede teşekkür ederim
Acer ED270UP 27" WQHD, 165 HZ, 1 MS, 2xHDMI, 1xDP, Oyuncu Monitörü UM.HE0EE.P10 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Acer ED270UP 27" WQHD, 165 HZ, 1 MS, 2xHDMI, 1xDP, Oyuncu Monitörü UM.HE0EE.P10 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
böyle bir ürün buldum bu gerçek mi yav
Ucuz olmasının sebebi marka kaynaklı acer malzeme kalitesinden kısarak ucuz monitör çıkarıyo fiyat gayet normalNeden bu kadar uygun böyle olunca insan bi işkilleniyor
Monitör alacaksan özellikle 27 ekran için MS den ziyade epeyden pixel yoğunluğuna bak. Netliği belirleyen şey bu 109 pixel yoğunluğun altını önermemMerhabalar lenovo 3060 ' lı laptop kullanıcısıyım 15" bir ekranım var yaklaşık 3000-3500 civarı param var önerebileceğiniz 27" en az 144 hz monitör var mı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
cuz olmasının sebebi m
bunun nedir ? bilgin var mıMS vesayre kolpa piyasadaki çoğu uygun fiyatları monitör gerçek 1ms değil. İkincisi 1 saniyenin 1000 de 1ini senin farketmez mümkün değil. Bu monitörün pişman etceğini sanmıyorum
Ucuz olmasının sebebi marka kaynaklı acer malzeme kalitesinden kısarak ucuz monitör çıkarıyo fiyat gayet normal
Monitör alacaksan özellikle 27 ekran için MS den ziyade epeyden pixel yoğunluğuna bak. Netliği belirleyen şey bu 109 pixel yoğunluğun altını önermem
82ppı sende epeyden özelliklerine bakabilirsin. Ama bu monitör güzel 4,1k ya gayet alınabilir. Hem 240hz hem IPS gayet güzel. Ben 27 inch 1440p ekranda 1080p video izlediğimde görüntü kötü geliyor ama tabi o biraz daha en boy piksel sayısıyla alakalı. İnternet cafede denediysen 27" 1080p güzelse görüntü al bencebunun nedir ? bilgin var mı