Çözüldü✓ Monitör önerisi ve kaç k seçmeliyim

tepki süresi şu fotoğraftaki 1. olan mı bu uygun derseniz bunu alcam g65b yi oled değil dimi pek bilgim yok
Aynı şekilde benim 1080p 310hz bi monitörüm var ben de 2. monitör olarak 2k ya geçmek istedim ve G65B modelini aldım forumdaki arkadaşlar da sağolsun daha karma bi kullanım için en mantıklı seçeneğin o olduğunu düşünüyorum. Pivot özelliği olsun tepki süresi olsun gayet güzel bi monitör. İleride de sistemi geliştirirsen oled falan geçersin bence 1080p ye gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstteki arkadaşın önerdiği gibi G65B alabiliyorsan al, daha düşük bütçede G274QPF E2 veya R27QE alabilirsin. Hiç biri üzmez.
hocam sizce hangisini almalıyım g65b vs ghostingi var falan diyolar hem ölü piksel çıkabiliyormuş Lenovo mu alıyşm onun gecikme süresi daha az msı falan göre

Son düzenleme:
tepki süresi şu fotoğraftaki 1. olan mı bu uygun derseniz bunu alcam g65b yi oled değil dimi pek bilgim yok
1. olan o evet. G65B Oled değil Oled monitörler çok daha pahalı onun için bi 25k gözden çıkarmanız lazım en az.

Ne için kullanacaksınız? Rekabetçi oyunlar mı yoksa hikayeli oyunlar mı?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
burda
lenevo 3.96
sizin attığınız msi 4.51
G65B 2.64 ortalama tepki süreleri

1. olan o evet. G65B Oled değil Oled monitörler çok daha pahalı onun için bi 25k gözden çıkarmanız lazım en az.

burda
lenevo 3.96
sizin attığınız msi 4.51
Benim size attığım incelemeye bakın orda arkadaş ghosting olayı dahil çoğu şeye değinmiş. Ölü piksel dediğiniz olay zaten tüm satın aldığınız monitörlerde olabilir önemli olan satın aldığınız markanın ve satıcının tutumu.

Son düzenleme:

burda
lenevo 3.96
sizin attığınız msi 4.51
VA da ortalama gtg değerine değil koyu renklerdeki tepki sürelerine bakılır. Diğer renklerde üstün olabilir ancak koyu renklerde biraz ghosting var. Tabii normal kullanıcının anlamayağı düzeyde.

VG249QM1A'nın ufo performansına bakarsanız koyu renklerde siyah iz olmadığını görürsünüz. G65B de biraz var. Tabii dediğim gibi önemsiz düzeyde.
Desktop Screenshot 2025.06.23 - 18.54.11.54.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,544
Üyeler
183,134
Son üye
Simeli
Geri