Neler Yeni

Monitör önerisi ve sizce DA-G11 sistemi almalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalın Yüksel Yapıcı
Bütçe
36000
Bu sistemi almayı düşünüyorum fakat ssd'yi goodram 1tb px600 gen4x4 olanla değiştirmeyi düşünüyorum.
İşlemci soğutucu olarak da gamebooster titan 240 rainbow 240mm sıvı soğutucu eklemeyi düşünüyorum. Sizce bu sıvı soğutucu yeterli mi performansı nasıl bilgi verebilir misiniz?

Monitör olarak da bu iki monitör arasında kaldım fiyatlar arasından da alınabilecek en iyisi hangisi sizce ve sistemimle uyumlu mu? Yardımcı olursanız mutlu olurum.

Son düzenleme:

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Kadir Efe Ulusoy
linkler açılmıyorda 7700xt olan sistem 30 altında ise anakartı b650 yapıp al
Mesaj otomatik birleştirildi:

monitör olarak lenovo r25i 30 al

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalın Yüksel Yapıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
linkler açılmıyorda 7700xt olan sistem 30 altında ise anakartı b650 yapıp al
Mesaj otomatik birleştirildi:

monitör olarak lenovo r25i 30 al
Linkler neden açılmıyor hakikaten silip bi daha atayım en iyisi. Önerin için teşekkür ederim. b650 ve a620 arasındaki farklar nelerdir?

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Linkler neden açılmıyor hakikaten silip bi daha atayım en iyisi. Önerin için teşekkür ederim. b650 ve a620 arasındaki farklar nelerdir?
a520 de işlemci ile bir şey ayarlayamazsın b650de bunları ayarlarsın

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın
Dostum sadece overclock için söylüyorsan overclock yapmayı düşünmüyorum.
Overclock değil b serisi anakartlar a serisinden genel olarak daha kaliteli ssd slotları faz sayısı vs.

yhoaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan Özdemir
Bu sistemi almayı düşünüyorum fakat ssd'yi goodram 1tb px600 gen4x4 olanla değiştirmeyi düşünüyorum.
İşlemci soğutucu olarak da gamebooster titan 240 rainbow 240mm sıvı soğutucu eklemeyi düşünüyorum. Sizce bu sıvı soğutucu yeterli mi performansı nasıl bilgi verebilir misiniz?

Monitör olarak da bu iki monitör arasında kaldım fiyatlar arasından da alınabilecek en iyisi hangisi sizce ve sistemimle uyumlu mu? Yardımcı olursanız mutlu olurum.
Gamepower Bull T10 alabilirsin kanalda incelemesi mevcut. Aynı sistemi bende alacağım fakat uygun sıvı soğutma,ram ve anakart seçiminde kararsız kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalın Yüksel Yapıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamepower Bull T10 alabilirsin kanalda incelemesi mevcut. Aynı sistemi bende alacağım fakat uygun sıvı soğutma,ram ve anakart seçiminde kararsız kaldım.
Gamepower bull t10 izledim videoyu fakat ışık sızması var diye vazgeçtim ve uzun ömürde gamepower bana çok güven vermiyor. Sistemi ben aldım bu arada ram i aynı bıraktım ilerde yükseltme yapıcam. Anakart b650 yükseltmeyi düşünüyodum ama stokta kalmamış sanırım çıkartmışlar. İşlemci soğutucu da başka siteden alacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
At avrat silah
Lenovo monitor alma derim. Alanların yüzde 99'unda IPS Glow var. Ayrıca tasarımı da iyi değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.
Gamepower bull t10 izledim videoyu fakat ışık sızması var diye vazgeçtim ve uzun ömürde gamepower bana çok güven vermiyor. Sistemi ben aldım bu arada ram i aynı bıraktım ilerde yükseltme yapıcam. Anakart b650 yükseltmeyi düşünüyodum ama stokta kalmamış sanırım çıkartmışlar. İşlemci soğutucu da başka siteden alacağım.
Gamepower monitorunu bilmiyorum fakat her ipste ışık sızması var

Top Bottom