Selamlar fps oyunları oynayacağım da 60hz monitörden yüksek hz li bir monitöre geçmek istiyorum bana uygun fiyatlı güzel bi öneriniz var mı?
çok teşekkür ederim bende bunları buldum bakar mısın anlıyorsan iyiler mi senceMerhaba fps yoğunluklu oyun oynıcaksanız 24 inç tavsiye ederim 27 inç şuana kadar kullanmadım ama çok büyük oluyor bende hikaye odaklı daha iyi olabilir 27 inç sizin seçiminize kalan bir şey ben size bir kaç tane atiyim tavsiye olaraktan size youtubedan falan videolarına teker teker bakın negatif pozitif taraflarına
Mesaj otomatik birleştirildi:
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
GIGABYTE 27" GS27F 170Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive-Sync HDR FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 27" GS27F 170Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive-Sync HDR FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS27F ITOPYA'dawww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
AOC 23.8" 24G2ZE 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP Freesync Premium IPS FHD Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2ZE 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP Freesync Premium IPS FHD Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2ZE ITOPYA'dawww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
gamebooster alınmaz. arkadaşın attığı aoc monitör alınır.çok teşekkür ederim bende bunları buldum bakar mısın anlıyorsan iyiler mi sence
LENOVO Legion R25f-30 24.5 inç 240Hz(280Hz OC) 0.5ms Pivot FreeSync Full HD Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO Legion R25f-30 24.5 inç 240Hz(280Hz OC) 0.5ms Pivot FreeSync Full HD Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelewww.mediamarkt.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2428FF ITOPYA'dawww.itopya.com
İkiside alınmaz hocam.çok teşekkür ederim bende bunları buldum bakar mısın anlıyorsan iyiler mi sence
LENOVO Legion R25f-30 24.5 inç 240Hz(280Hz OC) 0.5ms Pivot FreeSync Full HD Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO Legion R25f-30 24.5 inç 240Hz(280Hz OC) 0.5ms Pivot FreeSync Full HD Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelewww.mediamarkt.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2428FF ITOPYA'dawww.itopya.com
teşekkürler aldım listeye bunuda attıklarıma bakar mısın iyiler mi senceSamsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.068,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
2k istersende az bütçe arttırıp bunu alabilirsin.
neden pekiİkiside alınmaz hocam.
neden alınmazlar monitör bilgim pek yok diye soruyorum aoc u ekledim listemegamebooster alınmaz. arkadaşın attığı aoc monitör alınır.
Birisi va panel ve va panellerde ghosting sorunu oluyor o fiyata daha iyisi varken alınmaz gamebooster ise marka olarak iyi değil zaten.teşekkürler aldım listeye bunuda attıklarıma bakar mısın iyiler mi sence
neden peki
kalitesiz panel kullanmalarının yanı sıra o modeli bir arkadaşım bizzat kullandı, bir süre sonra bozuldu garantiden değiştirip sattı. aoc fersah fersah daha iyi bir marka.teşekkürler aldım listeye bunuda attıklarıma bakar mısın iyiler mi sence
neden peki
neden alınmazlar monitör bilgim pek yok diye soruyorum aoc u ekledim listeme
arkadasın gamebooster mi kullandı pekikalitesiz panel kullanmalarının yanı sıra o modeli bir arkadaşım bizzat kullandı, bir süre sonra bozuldu garantiden değiştirip sattı. aoc fersah fersah daha iyi bir marka.
evet, tam olarak attığın modeli kullandı.arkadasın gamebooster mi kullandı peki
Selamlar fps oyunları oynayacağım da 60hz monitörden yüksek hz li bir monitöre geçmek istiyorum bana uygun fiyatlı güzel bi öneriniz var mı?