Neler Yeni

Yardım Monitör Renk Ayarlaması Nasıl Yapılır

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Arkadaşlar selamlar yeni monitör aldım ama rnek ayarlarını nasıl yapıcam bilmiyorum ve sanırım bir kaç sorun var ama tam anlamadım yazılar böyle çok keskin gibi ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Onur Can
Monitörün üstünde menü düğmesi, tuşu yada dokunmatik alanı vardır oraya basıp oradan ayarlayabilirsin. Her monitörün ayar kısmı farklı oluyor.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörün marka modeli nedir
Asus TUF VG249Q
Monitörün üstünde menü düğmesi, tuşu yada dokunmatik alanı vardır oraya basıp oradan ayarlayabilirsin. Her monitörün ayar kısmı farklı oluyor.
Merak ettiğim yani ayarlamanın belli bir kalıbı var mı mesela site gibi vb oraya göre yapayım renkleri falan çünkü gözlerimle doğru kararı veremem gibi geliyor. Ayarlama yaptım ama kırmızı renkler baya parlak oldu falan.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Onur Can
Asus TUF VG249Q

Merak ettiğim yani ayarlamanın belli bir kalıbı var mı mesela site gibi vb oraya göre yapayım renkleri falan çünkü gözlerimle doğru kararı veremem gibi geliyor. Ayarlama yaptım ama kırmızı renkler baya parlak oldu falan.
Elle ayarlamanın çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Menude hazır renk profilleri vardır muhtemelen onları kullanabilirsin.

Top Bottom