Neler Yeni

MONİTÖR RENK AYARLARI NASIL OLMALI

seihanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
seyhan yıldızdağı
Arkadaşlar herkese iyi geceler, yeni msi g2412f monitör aldım ve bir türlü güzel ayarları bulamadım, asla istediğim doygunluğu ve netliği bulamıyorum ya yazılar bozuluyor ya da renkler. sizce ayarları nasıl yapmalıyım
dip not olarak digital vibrance fullemeye bayılırım renkler doygun olsun isterim her zaman fps oyunları oynuyorum. şimdiden teşekkürler
1738365954824.png

1738365969989.png

1738365988660.png

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
Arkadaşlar herkese iyi geceler, yeni msi g2412f monitör aldım ve bir türlü güzel ayarları bulamadım, asla istediğim doygunluğu ve netliği bulamıyorum ya yazılar bozuluyor ya da renkler. sizce ayarları nasıl yapmalıyım
dip not olarak digital vibrance fullemeye bayılırım renkler doygun olsun isterim her zaman fps oyunları oynuyorum. şimdiden teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
tüm hepsini ss atar mısınız görüntü kısmında ki

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
parlaklığı kendinize göre ayarlayabilirsiniz, karşıtlık 50 de kullanın, netlik size bağlı, masaüstünde iconlar çok keskin geliyorsa düşürün, çok bulanık geliyorsa arttırın (göz zevkinize kalmış) ne bulanık ne çok keskin olmalı, renk sıcaklığını normale alın, eğer renk canlılığı çok az geliyorsa nvidia denetim masasından digital vibrance'i arttırabilirsiniz göz zevkinize göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
oyun kısmında da, kullanıcıda bırakın, oyunlara girerken fps'ye alabilirsiniz.

seihanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
seyhan yıldızdağı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hala istediğim doygunluğa ulaşamadım ama olsun bu daha iyi oldu, ben berkriptepenin erkanı gibi doygunluk istiyorum aslında

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
berkay
Hocam digital vibrance fulleyin direkt daha canlı oluyor nvıdıa denetim masasından yapıyorsunuz bu arada yani tam full yapmasanız bile biraz yükseltin renkleri canlı olacaktır

seihanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
seyhan yıldızdağı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam digital vibrance fulleyin direkt daha canlı oluyor nvıdıa denetim masasından yapıyorsunuz bu arada yani tam full yapmasanız bile biraz yükseltin renkleri canlı olacaktır
zaten fullde ama fps moduna alınca baya doygunlaştı teşekkür ederim reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten fullde ama fps moduna alınca baya doygunlaştı teşekkür ederim reis
pardon yanlışlıkla yarış moduna almışım renkler canlı bu modda oyundayken bunu kullanırım gibi bi eksisi olmaz değil mi oyunlara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,063
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom