Monitör Satın Alacağım

Reaksiyon skoru
75
Arkadaşlar merhaba, ben bir monitör alacağım fotoğrafı bırakacağım. İtopyadan alacağım bu indirimler ne zamana kadar devam edecek çünkü bu monitörü gerçekten almak istiyorum para biriktiriyorum az kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.

Ekler

• Screenshot_2021-11-25-22-26-32-56_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2021-11-25-22-26-32-56_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    229.7 KB · Hit: 54
İndirimleri bilemem ama monitör TN panel ona göre düşün al

İndirim çok uzun sürmeyebilir,iyi fiyat çünkü.Bunu kaçırsanda üzülme Abdullah abi instagram sayfasında sürekli indirimli ürünleri paylaşıyor içlerinde bol bol güzel monitör var.Takip edersen paylaştığı zaman alabilirsin ordan.

İndirim çok uzun sürmeyebilir,iyi fiyat çünkü.Bunu kaçırsanda üzülme Abdullah abi instagram sayfasında sürekli indirimli ürünleri paylaşıyor içlerinde bol bol güzel monitör var.Takip edersen paylaştığı zaman alabilirsin ordan.
Hmm bu konuda beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirimleri bilemem ama monitör TN panel ona göre düşün al
Onlari bana açıklar mısın? Bu arada ekran kartım GTX 1650 uygunmudur

Hmm bu konuda beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onlari bana açıklar mısın? Bu arada ekran kartım GTX 1650 uygunmudur
1.si ekran kartın nvidia olduğu için free sync kullanamicaksın monitör free sync destekliyor
2.si TN panel iyi panel değil renkler falan kötü görünüyor profosyonel cs valo oyuncuları genelde TN panel kullanır

Monitörü hangi anlamda kullanıcaksan panelini ona göre tercih etmelisin burada senin kullanım amacın önemli örneğin tasarım çizim film eğlence vb kullanıcaksan ips panel tercih etmen daha sağlıklı olucaktır.

Arkadaşlar merhaba, ben bir monitör alacağım fotoğrafı bırakacağım. İtopyadan alacağım bu indirimler ne zamana kadar devam edecek çünkü bu monitörü gerçekten almak istiyorum para biriktiriyorum az kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.
5 gün sürecek

Geri