Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,881
- Bütçe
- 4500
Şimdi arkadaşlar, bir monitör alacağım. Bir-iki aya elimdeki laptopuma takacağım.
İmza kısmındaki laptopum için alacağım.
Monitörün benim için en önemli kısmı ayak kısmı ve bağlandığı yer. Masamın şekli nedeniyle kapladığı alan benim için az olmalı.
Bütçem maksimum 5.000 TL, daha üstüne çıkmayın lütfen, imkansız. 4.500 TL civarı olursa iyi olur.
Piyasayı araştırdım; Lenovo Legion 24e, Samsung G3 gibi modeller buldum ama onların ayak ve bağlantı noktaları bana çok ters, işime yaramaz.
Bulduğum monitör AOC 24G42E modeli.
Buna benzer şekilde veya daha iyi ayak veya bağlantı tasarımı olan başka bir monitör var mı?
Sizce bu monitör nasıl? Fikirlerinizi bekliyorum.
dediğim monitör link-
www.incehesap.com
İmza kısmındaki laptopum için alacağım.
Monitörün benim için en önemli kısmı ayak kısmı ve bağlandığı yer. Masamın şekli nedeniyle kapladığı alan benim için az olmalı.
Bütçem maksimum 5.000 TL, daha üstüne çıkmayın lütfen, imkansız. 4.500 TL civarı olursa iyi olur.
Piyasayı araştırdım; Lenovo Legion 24e, Samsung G3 gibi modeller buldum ama onların ayak ve bağlantı noktaları bana çok ters, işime yaramaz.
Bulduğum monitör AOC 24G42E modeli.
Buna benzer şekilde veya daha iyi ayak veya bağlantı tasarımı olan başka bir monitör var mı?
Sizce bu monitör nasıl? Fikirlerinizi bekliyorum.
dediğim monitör link-

AOC 24G42E 24" 180 Hz 0,5ms FreeSync HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!