Yardım Monitör Önerileriniz Nelerdir? Bütçe 6000 TL

Geldi monitör şimdi açıyorum beyler ama kutusu küçük gibi diğerlerine göre

Ekler

• IMG-20250826-WA0002.webp
    IMG-20250826-WA0002.webp
    254.7 KB · Hit: 18
Dostum bende alıcam görüşlerini paylaşırmısın
Kutu içeriğinden bahsedeyim şimdilik kurduktan sonra incelemeyi anlatırım monitörü iyi sağlama almışlar normal köpük değil sağlam bi karton, kutu küçük gözükebilir ama monitör büyük direkt kutu büyüklüğünde ben vesa bagliycam standını açmıycam o yüzden onun haricinde HDMI 2.0 ve DP 1.4 çıkıyor hangisini bagliycagimi araştırıyorum şuan, adamlar iki kablo göndermiş gayet iyi diğer monitörlerden 1 kablo çıkıyor kurulum yaptıktan inceledikten sonra da yazarım detayları şimdilik bu kadar

Kutu içeriğinden bahsedeyim şimdilik kurduktan sonra incelemeyi anlatırım monitörü iyi sağlama almışlar normal köpük değil sağlam bi karton, kutu küçük gözükebilir ama monitör büyük direkt kutu büyüklüğünde ben vesa bagliycam standını açmıycam o yüzden onun haricinde HDMI 2.0 ve DP 1.4 çıkıyor hangisini bagliycagimi araştırıyorum şuan, adamlar iki kablo göndermiş gayet iyi diğer monitörlerden 1 kablo çıkıyor kurulum yaptıktan inceledikten sonra da yazarım detayları şimdilik bu kadar
Ek olarak kablo almaya gerek varmı kurulumu yaptıktan sonra yazarsan sevinirim.

Bence yok gibi ama kasan ile monitörün arası uzaksa bilemem benimkiler yakın o yüzden sıkıntı yok kablolar 2 metre birde monitörün bataryası yok dahili kendisi içinde diğer monitörlerde batarya oluya ya o yüzden söyliyim dedim

Monitörü inceledim testleri yaptım ölü pixel olsun ghosting olsun bir sıkıntı çıkmadı sadece overdrive yani reflex diğer adıyla yanıt verme zamanında normal var hızlı var daha hızlı var en hızlı var daha hızlıyı seçmemiz daha iyi

2K monitör öneri yapabilecek arkadaşlar varmı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,582
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri