AliMert37
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,447
Sizce aoc mu bu muAOC 24G42E al.

Gigabyte GS25F2 24.5" 1 ms Full HD IPS 200 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte GS25F2 24.5
Sizce aoc mu bu muAOC 24G42E al.
AOC ama hoparlör şartsa Gigabyte iyi.Sizce aoc mu bu mu
![]()
Gigabyte GS25F2 24.5" 1 ms Full HD IPS 200 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte GS25F2 24.5www.n11.com
Mönitör de herkes seni söylüyor hocam oled model önerir misinn 30 bin tl ye kadar 32 yada bundan büyük olması şartAOC'u al geç.
Dostum bende alıcam görüşlerini paylaşırmısınGeldi monitör şimdi açıyorum beyler ama kutusu küçük gibi diğerlerine göre
Kutu içeriğinden bahsedeyim şimdilik kurduktan sonra incelemeyi anlatırım monitörü iyi sağlama almışlar normal köpük değil sağlam bi karton, kutu küçük gözükebilir ama monitör büyük direkt kutu büyüklüğünde ben vesa bagliycam standını açmıycam o yüzden onun haricinde HDMI 2.0 ve DP 1.4 çıkıyor hangisini bagliycagimi araştırıyorum şuan, adamlar iki kablo göndermiş gayet iyi diğer monitörlerden 1 kablo çıkıyor kurulum yaptıktan inceledikten sonra da yazarım detayları şimdilik bu kadarDostum bende alıcam görüşlerini paylaşırmısın
Ek olarak kablo almaya gerek varmı kurulumu yaptıktan sonra yazarsan sevinirim.Kutu içeriğinden bahsedeyim şimdilik kurduktan sonra incelemeyi anlatırım monitörü iyi sağlama almışlar normal köpük değil sağlam bi karton, kutu küçük gözükebilir ama monitör büyük direkt kutu büyüklüğünde ben vesa bagliycam standını açmıycam o yüzden onun haricinde HDMI 2.0 ve DP 1.4 çıkıyor hangisini bagliycagimi araştırıyorum şuan, adamlar iki kablo göndermiş gayet iyi diğer monitörlerden 1 kablo çıkıyor kurulum yaptıktan inceledikten sonra da yazarım detayları şimdilik bu kadar
Bence yok gibi ama kasan ile monitörün arası uzaksa bilemem benimkiler yakın o yüzden sıkıntı yok kablolar 2 metre birde monitörün bataryası yok dahili kendisi içinde diğer monitörlerde batarya oluya ya o yüzden söyliyim dedimEk olarak kablo almaya gerek varmı kurulumu yaptıktan sonra yazarsan sevinirim.
Monitörü inceledim testleri yaptım ölü pixel olsun ghosting olsun bir sıkıntı çıkmadı sadece overdrive yani reflex diğer adıyla yanıt verme zamanında normal var hızlı var daha hızlı var en hızlı var daha hızlıyı seçmemiz daha iyiEk olarak kablo almaya gerek varmı kurulumu yaptıktan sonra yazarsan sevinirim.
Eyvallah hocamMonitörü inceledim testleri yaptım ölü pixel olsun ghosting olsun bir sıkıntı çıkmadı sadece overdrive yani reflex diğer adıyla yanıt verme zamanında normal var hızlı var daha hızlı var en hızlı var daha hızlıyı seçmemiz daha iyi
2K monitör öneri yapabilecek arkadaşlar varmı acaba
Adam monitörü zaten aldı ayrıca önerdiğin monitör çöp Akakçeden filtreleme ile ne zamandır ürün öneriliyor?