Monitör seçimi

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,694
TN PANEL!!
Wiewsonic xg2401
Benq xl2411l
Asus vg248qz
Bu üçünün arasinda kaldım hangisi daha fazla ozellige sahip kullanan kisiler tavsiye verirse güzel olur benq ve wiewsonic tarafındayım benim icin onemli olan rx 590a uygun portlara sahip olması ve klavye mouse kullanacağım usb portları olması vede inceliği hangisi en ince anlamış degilim yardım edebilirseniz ne mutlu bana.

Son düzenleme:
oyun için mi yoksa iş için mi o önemli bişeyin arasında kalıyorsunuz ama amacınız ne yazmamıssınız.
Bunlar tn panel ve 144 hz olduğu icin millet anlar demistim ama oyun

bizde bundan var fiyat performans olarak bence en iyi monitörlerden biri. ama va panel.
tn ve va paneller ile ilgili çok fazla şey okudum en son bu ihtiyacımı görecek diye aldım. tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-jpg.342631

Wiewsonic xg2401 yerine xg2405 i öneririm aynı monitörü ben de sipariş etcem bi kaç gün içinde ıps panel ve de ince çerçeve
Asus vg248qz oyuncu monitörü değildir herhangi bi sync teknolojisi yok çünkü
1600 tl ye alacağın en iyi monitör bu ikisi

TN panel almayı düşünürsen de bu

bizde bundan var fiyat performans olarak bence en iyi monitörlerden biri. ama va panel.
tn ve va paneller ile ilgili çok fazla şey okudum en son bu ihtiyacımı görecek diye aldım. tavsiye ederim

1-jpg.342631

Tn
Wiewsonic xg2401 yerine xg2405 i öneririm aynı monitörü ben de sipariş etcem bi kaç gün içinde ıps panel ve de ince çerçeve
Asus vg248qz oyuncu monitörü değildir herhangi bi sync teknolojisi yok çünkü
1600 TL ye alacağın en iyi monitör bu ikisi

TN panel almayı düşünürsen de bu
Tn panel değil ve ips panel beğenmiyorum 1ms olması önemli cok fazla turnuvaya katılıyoruz

1-jpg.342631
Va panel istemiyorum ips panel hic istemiyorum

1-jpg.342631
Va panel istemiyorum ips panel hic istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,448
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin