Asus Rog Strix Xg27acs Gen2 (Xg27acsr) Monitör

emin olamadım ya nedense renk konusunda nasıl ki
LG paneller genelde renkte Asusa yakın oluyor parlak ve kontrast olayı iyi nasıl ki Asus yorumlarında ölü piksele denk geliyorsak LGde de ilginç şekilde 6-8 ay içerisinde ölen panel yorumu azımsanmayacak kadar gördüm tamamen şans bu panel harbi.

1791048901325.webp

LG nedense ikna edemiyor beni, aradaki fark taksitle alacağım için aşırı fazla değil ve renk konusunda kararsızım, daha önce TCL almıştım ve biraz kabus gibi olmuştu.

Hocam kullanıyorum ışık sızması çok fazla gece kullanımın olucaksa rahatsız edebilir şuan elimde olsa 16.5kya samsungun oled monitörü düştü onu alırdım

Ekler

• IMG_2719.webp
    IMG_2719.webp
    454 KB · Hit: 4
Hocam kullanıyorum ışık sızması çok fazla gece kullanımın olucaksa rahatsız edebilir şuan elimde olsa 16.5kya samsungun oled monitörü düştü onu alırdım
teşekkürler. 16.5 bine göremedim nerede? ama oledlerde metin kenarlarında renk şeyi oluyormuş deniliyor, oyundan ve videodan çok metin ve webdeyim sanırım, ve görev çubuğu olsun sekmeler olsun bazen çok uzun süre sabit kalıyor, bu düzen konforunu değiştirmeğe değer mi emin değilim. sizce başka bir monitöre mi bakmalı... çok can sıkıcı ya :) 11 ay önce idare etsin diye msi pro mp255 almıştım 3 bine, ondan çıkamadım bir türlü.

Geri