Monitör sponsoru

dersler kolay sayısal bölümdeyim ve ders çalışmadan teşekkürle geçtim birinci dönemi okulda sadece 1 tane taktir var onuda söyliyim fizik,matematik,kimya derslerim çok iyi sözel derslerde sıkıntı çekiyorum derslerim düzgün yani allah nasip ederse güzel bir üniversite kazanırım.
Okul sınavları pek tyt ayt ye benzemez denemelerin iyiyse onlara güvenebilirsin

sponsor bulman zor olabilir ama çekilişlere katılabilirsin yada internet üzerinden ingilizcen varsa iş yapabilirsin eskiden arkadaşım milletin internet sitesine aktiflik kazandırıyordu mesela gunluk 250 kısı felan gır alt ust yap cık ıp değiştir ama odemeler genellikle paypal üzerinden yapılıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tyt ve ayt son sene kazanılacak bir sınav bence değil şimdiden çalışmalısın
evet tabii ki öyle değil bunun farkındayım okulda grup olarak çalışıyorduk ama okullar kapanınca şuan hiçbir şey yapamıyorum ciddi anlamda yapamıyorum ebatv çok boş hocanın boğazındaki balgamı hissediyorum sayısal dersteki bir tane ve bu beni gıcık ediyor sıgara içmekten bitmiş herif tabii ki ebatv tek seçenek değil konu anlatımı kitaplarından kendim çalışıyorum ama nereye kadar ?

Güzelden kastın ne peki ?
şuanlık hedefim orta doğu teknik üniversitesi endüstüri ürünleri bölümü ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Okul sınavları pek tyt ayt ye benzemez denemelerin iyiyse onlara güvenebilirsin
okulumda deneme sınavı yapmıyorlar okulum bu alana bağlı yerleştirme sistemi yüzünden çöp oldu diyebilirim ben 400 puanla girmişken çevredeki kekolar bedavaya benim okuluma geldi.

Sitelerine girip ilesitim bilgilerindeki mail adresine e-posta göndererek ulaşabilirsin.

evet tabii ki öyle değil bunun farkındayım okulda grup olarak çalışıyorduk ama okullar kapanınca şuan hiçbir şey yapamıyorum ciddi anlamda yapamıyorum ebatv çok boş hocanın boğazındaki balgamı hissediyorum sayısal dersteki bir tane ve bu beni gıcık ediyor sıgara içmekten bitmiş herif tabii ki ebatv tek seçenek değil konu anlatımı kitaplarından kendim çalışıyorum ama nereye kadar ?

şuanlık hedefim orta doğu teknik üniversitesi endüstüri ürünleri bölümü ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

okulumda deneme sınavı yapmıyorlar okulum bu alana bağlı yerleştirme sistemi yüzünden çöp oldu diyebilirim ben 400 puanla girmişken çevredeki kekolar bedavaya benim okuluma geldi.
Tam durumunu bilmiyorum tabi ama önerim konu anlatımı 1 saatse test çözmeye 3-4 katını ver deneme çöz denemeler senin sınavda iyi mi? kötümü yapacağını belirler takdir teşekkür sınav notu pek etkilemez

Tam durumunu bilmiyorum tabi ama önerim konu anlatımı 1 saatse test çözmeye 3-4 katını ver deneme çöz denemeler senin sınavda iyi mi? kötümü yapacağını belirler takdir teşekkür sınav notu pek etkilemez
biliyorum ayt sıkıntı değil ama tyt çok sıkıntı 120 soru 135 dakika tyt ye çalışmaya çalışıyorum şuan önümdeki 1 yılımı yani 11. sınıfın yılını komple tyt ye veriyorum 12. sınıfın yarısınıda tyt ye vericem diğer yarısınıda ayt ye vericem planlarım böyle allah nasip ederse.

Eğer en az 20 bin abone gibi rakama sahip değilsen zor kardeşim.Büyük youtuberlar bile sponsor istiyorlar.Sana yardım ediceklerini sanmıyorum.Boşuna uğraşırsın.
umut tükenmez bence görebilirler.

youtube linki paylaşmak yasakmı ?

Son düzenleme:
biliyorum ayt sıkıntı değil ama tyt çok sıkıntı 120 soru 135 dakika tyt ye çalışmaya çalışıyorum şuan önümdeki 1 yılımı yani 11. sınıfın yılını komple tyt ye veriyorum 12. sınıfın yarısınıda tyt ye vericem diğer yarısınıda ayt ye vericem planlarım böyle allah nasip ederse.

umut tükenmez bence görebilirler.

youtube linki paylaşmak yasakmı ?
Yasak değil. Ama takipçin azsa göndereceklerini sanmıyorum en fazla %20 falan indirim yaparlar. MSI, viewsonic'ten falan hiç bekleme

Kimse kimseye bedavaya bir şey vermez yazın çalış kendin al yada alma elindeki ile idare et ve ailen kredi ödüyormuş bu durumda bence bilgisayar ile pek fazla uğraşma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,787
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri