Selam arkadaşlar bana monitör tavsiye eder misiniz çoğunlukla CS2 oynuyorum (bağımlılık) ona göre monitör önerir misiniz
(180 hz veya üstü olsun)
Bütçe:5-10K
Hocam bu güzel beğendim de niye bu kadar ucuz![]()
AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz(OC) 1ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz(OC) 1ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 25G4SXU ITOPYA'dawww.itopya.com
Monitör alırken Asus Tuf vb. olmasına değil panelinin nasıl olduğuna, testlerde nasıl sonuç verdiğine bakıyoruz. Paneli güzel ve 310 Hz gayet alınabilir bir monitör.Hocam bu güzel beğendim de niye bu kadar ucuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela Asus tuf gaminglerde 10 bin lira mı ney
Derken fiyatı 11 bin TL oldu.Monitör alırken Asus Tuf vb. olmasına değil panelinin nasıl olduğuna, testlerde nasıl sonuç verdiğine bakıyoruz. Paneli güzel ve 310 Hz gayet alınabilir bir monitör.
Yok hocam tn veya Va panel olmasın bıktım artık ıps olsun hocamVA'ya göre paneli iyi.Paneli VA'ya göre iyi.
![]()
Philips Evnia 27M2C5200W 27" 280Hz 0.3ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD VA Curved Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 27M2C5200W 27" 280Hz 0.3ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD VA Curved Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 27M2C5200W ITOPYA'dawww.itopya.com
Panel testine bu videodan ulaşabiliyoruz:
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 4
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Yok hocam tn veya Va panel olmasın bıktım artık ıps olsun hocam
Eğitimi indirimi nasıl oluyor hocam anlamadımSamsung eğitim indirimi ile 6 bin TL.![]()
25" Odyssey G4 240Hz G-Sync Oyun Monitörü - Samsung Türkiye
25 inç Full HD 240Hz 1ms HDR10 IPS Panel Nvidia G-Sync Black Odyssey G4 G40B Oyun Monitörü ls25bg400euxuf satın alın. Samsung Türkiye’den Bilgi alın.www.samsung.com