Neler Yeni

Monitör Tavsiye IPS+curved (Alındı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hilmi Akkaya
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım.
Bütçe
6000
30-32 inç 16.9 veya 34 inç 21.9 formatında
IPS panel
Curved ekran
Gsync desteği
+120 hz veya üstü
2k - 4k çözünürlük.

Flicker ve black smearing gibi sorunları olmayan monitör tavsiyelerinizi istiyorum arkadaşlar.

Lütfen harici özelliklerde , curved olmayan veya va panel önermeyin bu özelliklerde varsa çok sevinirim .

VA panelden çekinmemin sebebi renk ve black smearing sorunlarından bahsediliyor olması .

güncel bilgi​

monitor alındı arkadaşlar , istediğim özelliklerde bir monitör buldum çok şükür , yakında incelemesinide paylaşmayı düşünüyorum . Fikrini , tavsiyesini veya yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler :)

Acer Predator X34Pbmiphzx 34" 120 Hz 4ms (HDMI+Display) G-SYNC UWQHD IPS Monitör

Son düzenleme:

Abdullah1

80+ Bronze
Televizyon

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hilmi Akkaya
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim salon gibide masam var 21 inc telefon gibi kaldı masada , yapcak bir şey yok ve şuradan bilgi edinebilirsin .

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hilmi Akkaya
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım.
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
IPS ekran ve curved'i bir arada bulamazsınız. Tavsiyem Samsung Samsung G7 32" modeli olur. 4500₺ gibi bir fiyatı vardı sanırım ama dolar atağından sonra 5k bandına çıkmıştır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hilmi Akkaya
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım.
IPS ekran ve curved'i bir arada bulamazsınız. Tavsiyem Samsung Samsung G7 32" modeli olur. 4500₺ gibi bir fiyatı vardı sanırım ama dolar atağından sonra 5k bandına çıkmıştır.
dediğiniz ürün teknik özellikleri bakımından gerçekten güzel , stantlı 30 cm derinliği olması cok fazla , öyle bi derinlik için en az 80 cm masa derinliği olmalı malasef :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
dediğiniz ürün teknik özellikleri bakımından gerçekten güzel , stantlı 30 cm derinliği olması cok fazla , öyle bi derinlik için en az 80 cm masa derinliği olmalı malasef :(
Piyasadaki x cm masa derinliği için x" ekran boyutu ve x radyan kavis olmalıdır safsatasındansa bir teknomarkete giderek deneyimleyebilirsiniz. 32"lik model teknosa'da gaming bölümlerinde mevcut. Gidip kendiniz giderek test edebilirsiniz. Sonuçta herkes bir değil ve bu universal bir şey değil. Herkesin zevki başka :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hilmi Akkaya
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım.
anlıyorum , malum 70 cm derinliği 30 cm kaplayınca 40 cm klavye ve dirsek sığmıyor , ben uzun saatlerce işyerimde de kullanım yaptığım için dirseği sarkıtmadan masada tutmak ciddi manada yorgunluğu önlüyor , o yüzden seçemiyorum , şuan masamın derinliği 80 cm olsaydı bu ürünü şimdiye sepette belkide kısa sürede siparişte görmek isterdim , tavsiyelerin için sağol üstad 🙏

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hilmi Akkaya
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım.
monitor alındı arkadaşlar , istediğim özelliklerde bir monitör buldum çok şükür , yakında incelemesinide paylaşmayı düşünüyorum . Fikrini , tavsiyesini veya yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler :)

Acer Predator X34Pbmiphzx 34" 120 Hz 4ms (HDMI+Display) G-SYNC UWQHD IPS Monitör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,809
Üyeler
160,605
Son üye
YanfoX
Top Bottom