https://www.akakce.com/monitor/en-u...-sync-freesync-oyuncu-u-fiyati,972805514.html varmı daha iyisi?
2.el üst model olursa da olur.
Bütçe Nedir?https://www.akakce.com/monitor/en-u...-sync-freesync-oyuncu-u-fiyati,972805514.html varmı daha iyisi?
6-6.5KBütçe Nedir?
Panel Türü Ne Tercih Edersin IPS VA6-6.5K
IPS panel 27 Ekran Oyun oynarım ama asıl olarak uzun kullanımda akıcı olması vs. canlı renklerPanel Türü Ne Tercih Edersin IPS VA
Kaç İnch Olsun 24,27,32
Oyun İçinmi Kullanacaksın?
Bu Kadar Bütçe Ayırmana Gerej Bile Kalmayacak Bekle Link Atacağım HemenIPS panel 27 Ekran Oyun oynarım ama asıl olarak uzun kullanımda akıcı olması vs. canlı renkler
Daha Düşük Fiyatlılar Var Ama Bundan İyisini Bulamazsın Kesinlikle Yani Bu Giyata En İyisi DiyebilirimIPS panel 27 Ekran Oyun oynarım ama asıl olarak uzun kullanımda akıcı olması vs. canlı renkler
2K bakıyorum bu attığın 1080P teşekkür ederim yine deBu Kadar Bütçe Ayırmana Gerej Bile Kalmayacak Bekle Link Atacağım Hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha Düşük Fiyatlılar Var Ama Bundan İyisini Bulamazsın Kesinlikle Yani Bu Giyata En İyisi Diyebilirim
ViewSonic Elite XG270 27" 1ms Full HD G-Sync IPS Siyah Oyuncu Monitörü (ViewSonic Türkiye Garantildir) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ViewSonic Elite XG270 27" 1ms Full HD G-Sync IPS Siyah Oyuncu Monitörü (ViewSonic Türkiye Garantildir) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Onu sormayı unutmuşum bekle 2k bulayım2K bakıyorum bu attığın 1080P teşekkür ederim yine de
Al Agam 2k 170hz2K bakıyorum bu attığın 1080P teşekkür ederim yine de
Attığım model daha iyi alırsam onu alırım.Onu sormayı unutmuşum bekle 2k bulayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Al Agam 2k 170hz
ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç 170Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
27 inç WQHD (2560 x 1440), IPS, 170Hz’e hız aşırtılabilir (144Hz), 1ms MPRT, Ultra Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB), G-SYNC Compatible, HDR 10www.gaming.gen.tr