Arkadaşlar sağlıklı bir önerisi olan varsa yardım etsin lütfen.
Nvidia gtx 1050 ekran kartlı laptopum var.
2. Ekran olarak bir monitör almak istiyorum fakat bu monitörü Sadece Photoshop , Video edit için kullanacağım yoğun olarak. Arada film izleme ve Pubg mobile emülatörden oynamayı düşünüyorum sadece . Farklı bir oyun oynamayacağım zatne oynarsam kendi laptop ekranım yeterli 2.ekranı sadece Photoshop , Video edit kullanacağım. 1300 ile maksimum 1650 tl bürçem var bir çok ekrana baktım ama Freesync olduğu için tereddür ettim düzgün çalışmaz vs gibi şeyler okudum çoğu yerde sağlıklı bir cevap bulamadım.
örnek olarak monitörler buldum
bu tarz monitörler var bunlardan hangisini almak mantıklı yada farklı marka model hangi monitör almak bu saydığım işler için mantıklı olur .
Nvidia gtx 1050 ekran kartlı laptopum var.
2. Ekran olarak bir monitör almak istiyorum fakat bu monitörü Sadece Photoshop , Video edit için kullanacağım yoğun olarak. Arada film izleme ve Pubg mobile emülatörden oynamayı düşünüyorum sadece . Farklı bir oyun oynamayacağım zatne oynarsam kendi laptop ekranım yeterli 2.ekranı sadece Photoshop , Video edit kullanacağım. 1300 ile maksimum 1650 tl bürçem var bir çok ekrana baktım ama Freesync olduğu için tereddür ettim düzgün çalışmaz vs gibi şeyler okudum çoğu yerde sağlıklı bir cevap bulamadım.
örnek olarak monitörler buldum
PHILIPS 23.8" 242E1GAJ-01 144Hz 1m Freesync VA panel
Excalibur 24.5" E24FHD-G G-sync TN panel
GameBooster 23.6" GB-2461CF 144Hz 1ms Freesync Va panel
James Donkey JD24FG1MS144 1MS 144Hz VA Panelbu tarz monitörler var bunlardan hangisini almak mantıklı yada farklı marka model hangi monitör almak bu saydığım işler için mantıklı olur .