Öneri Moni̇tör Tavsi̇yesi̇ İsti̇yorum!

borot

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3000
Merhabalar bana monitör önerebilir misiniz?
Bütçe: 2000-3000 TL (İNDİRİMDE BU BÜTÇEYE DÜŞEBİLECEK MONİTÖRLERİDE ATABİLİRSİNİZ)
İstediğim özellikler:

1920-1080
144-165 hz
1 ms
23-25 inç

Hoparlörsüz

Rampage, gamebooster, gamepower gibi markalara biraz önyargım var. Önyargımı yıkmak isteyen arkadaşlar yardımcı olabilir :D

Bütçe: 2000-3000 TL (İNDİRİMDE BU BÜTÇEYE DÜŞEBİLECEK MONİTÖRLERİDE ATABİLİRSİNİZ)
İstediğim özellikler:

1920-1080
144-165 hz
1 ms
23-25 inç

Hoparlörsüz

Rampage, gamebooster, gamepower gibi markalara biraz önyargım var. Önyargımı yıkmak isteyen arkadaşlar yardımcı olabilir :D
önyargınızı kırmayın daha iyi olur

Bu urun 1k artti heryerde bu sitede suanda eski fiyat duruyor. Bende kullaniyorum memnunum guzel monitor.
Rampage çin malina marka basiyor diyorlar ben kulaklik klavye mousesini kullandim klavyesi ve kulakligi cidden kotuydu. Kalitesiz birsey ve 27inclik monitorunu inceleme firsati buldum ve gercekten de alinmaz.

İstediğim özellikler:

1920-1080
144-165 hz
1 ms
23-25 inç

Hoparlörsüz

lg ultragear 600 modelini çok beğendim ben de alacağım daha almadım bakabilirsiniz
Post automatically merged:

ben asla ips panelden başka panel kullanmam o yüzden bu monitör ips panel ve ips'e ve özelliklerine göre ucuz bence ips alın

Geri