Daha çok fpsPeki alacak kişi hangi oyunu oynayacak?
Daha çok fps
Ram 16gb 2×8Daha çok fps
Mesaj otomatik birleştirildi:
INTEL 10400-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10400-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Daha çok fps oynuyorsan 240hz seçeneği yerine 144hz düşünmen bile saçma olur.Daha çok fps
INTEL 10400-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10400-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
@EMGRANDODaha çok fps
INTEL 10400-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ram 16gb 2×8
Excalibur 27 Gaming Monitör | Oyunun Sınırlarını Aş! | Excalibur Monitör
Ayarlanabilir standı, 90 derece dönüş sağlayan mekanizması ve özelleştirilebilir RGB renk seçenekleri ile oyunun hakimiyeti senin elinde.www.casper.com.tr
Kavisli Gaming Monitör 27" LC27RG50FQMXUF 240 Hz| SamsungTR
Samsung 27" G-Sync Kavisli Gaming Monitör, yüksek yenileme performansı ile müthiş bir oyun deneyimi sunuyor. Hemen satın almak için tıklayın.shop.samsung.com
Samsung Türkiye
shop.samsung.com
Samsung Türkiye
shop.samsung.com
Bunlardan hangisini almalıyım. Maks bütçe 2500 TL. Üstten ikinci monitör indiirmde ilgimi çekti. Hangisini almalıyım? Veya başka öneri söyleyebilirsiniz. Ve son sorum burdaki bütün monitörlerde g sync açılır mı?
@TECHNO
Monitor bilen kişileri etiketler misin baksınlar lütfen
Saol ben 27 alcam amakaçıırma bence 165 hz 1 msAOC 23.6" C24G2U/BK 165Hz 1ms VGA 2xHDMI DP 4xUSB VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.6" C24G2U/BK 165Hz 1ms VGA 2xHDMI DP 4xUSB VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C24G2U/BK ITOPYA'da.www.itopya.com
Gördüm dostum sen bilirsin ben tavsiyemi yaptım "sadece" FPS oyunları oynayacaksın al 240 ama FPS oyunları normal oyunlar film dizi vs dersen benim dediğimi al keyfine bak
Fhd amakaçıırma bence 165 hz 1 msAOC 23.6" C24G2U/BK 165Hz 1ms VGA 2xHDMI DP 4xUSB VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.6" C24G2U/BK 165Hz 1ms VGA 2xHDMI DP 4xUSB VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C24G2U/BK ITOPYA'da.www.itopya.com
Diğer dediğin casper di dimi?Gördüm dostum sen bilirsin ben tavsiyemi yaptım "sadece" FPS oyunları oynayacaksın al 240 ama FPS oyunları normal oyunlar film dizi vs dersen benim dediğimi al keyfine bak
Fhd ama
yani?Gördüm dostum sen bilirsin ben tavsiyemi yaptım "sadece" FPS oyunları oynayacaksın al 240 ama FPS oyunları normal oyunlar film dizi vs dersen benim dediğimi al keyfine bak
Fhd ama
O fiyata 2k 144 hz var yaniyani?
Samsung 4. SeçenekDiğer dediğin casper di dimi?
stok yok ki 2k 144hzdeO fiyata 2k 144 hz var yani
Samsung 4. Seçenek
Casper tn paneldi yanlış hatırlamıyorsam
Samsung ise va panel
Bekleriz hemen almiycan zatenstok yok ki 2k 144hzde
Casper i eleyim mi?O fiyata 2k 144 hz var yani
Samsung 4. Seçenek