Katılıyorum eğer sistemi henüz almadıysanız Monitörden kısıp sisteme yatırın.böyel bir sisteme 2bin liralık bir monitor olmaz.
sistem 9 aydır bende ancak şimdiki monitörüm eski olduğu için arıza verdi yeni almam lazımKatılıyorum eğer sistemi henüz almadıysanız Monitörden kısıp sisteme yatırın.
kaçlık olurböyel bir sisteme 2bin liralık bir monitor olmaz.
700 liralık bile olur.sistem 9 aydır bende ancak şimdiki monitörüm eski olduğu için arıza verdi yeni almam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaçlık olur
O zaman VG24VQ bakabilirsin başka altarnatifler de var ama aklıma ilk bu geldi.sistem 9 aydır bende ancak şimdiki monitörüm eski olduğu için arıza verdi yeni almam lazım
aynen 60hz 1080p bi monitor alıp kullanabilir öyle. zaten 1660s 60fps kartı.700 liralık bile olur.
1300TL sisteme eklersiniz 1660s alırsınız para kalırsa 1 tane daha aynı ramden eklersiniz.
570 alıp 144hz monitör ne işine yarayacak?aynen 60hz 1080p bi monitor alıp kullanabilir öyle. zaten 1660s 60fps kartı.
mantıklı geldi700 liralık bile olur.
1300TL sisteme eklersiniz 1660s alırsınız para kalırsa 1 tane daha aynı ramden eklersiniz.
anladım sağolun570 alıp 144hz monitör ne işine yarayacak?
Tavsiyem 2. el ucuz bir monitör alın ileride monitör almanız daha rahat olur?
İleride parça değiştirmek zor ama monitör almak çok da zor bir şey değil daha kolay değiştirsiniz.mantıklı geldi
anladım sağolun