Dell'i alabilirsin senin kullanımına hitap ediyor.Hardcore oynamak istiyorum valorant raze mainim ajanı izlemek keyifli YouTube video üretmek istiyorum Kanal büyürse etkileşim alırsa yayınlara başlamayı düşünüyorum ondan sonra akışına bırakacağım e Spor hayalim var küçüklüğümden beri iyi oynadığımı dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onerdigin baya guzelmis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni çıktı. Dell'in servisi iyidir sorun çıkarsa yardımcı olurlar.Kronik sorunu falan varmıdır acaba
Ölü piksel çıkan Dell G2524H'ye değişim talebim servis tarafından onaylandı
Arkadaşlar herkese günaydın. Yaklaşık 1 hafta önce Gaming.gen.tr üzerinden aldığım Dell G2524H'de birden fazla ölü piksel olduğunu fark ettim. Bu pikselleri normal bir uzaklıktan görmeniz neredeyse imkansız. Sadece siyah ekranda, burnunuzu ekrana değdirircesine gözünüzü tam olarak ekrana...
Dell, değişim talebi çıkan G2524H yerine Alienware AW2724HF sipariş verdi
Geldi mi sanada hocam? İlki paramparça geldi. Recep Baltas paylasti bayagi olay oldu sonra aynısından bir daha gönderdiler. Sonuç olarak evet, geldi hocam.
Kırık gelen Dell monitörümün yenisi elime ulaştı!
Herkese merhabalar, güzel haberi sizlerle de yeni bir konu açarak paylaşmak istedim. Mevzu kapanmıştır arkadaşlar. Dell G2524H monitörümde ölü piksel çıkması sonucunda Dell tarafından değişim amacıyla gönderilen AW2724HF monitörün UPS'yle tarafıma paramparça ulaştırılması hikayesi Dell'in...