Neler Yeni

Monitör temizliği

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Arkadaşlar yeni monitör aldığımdan bu yana üzerinde tozlar falan vardı böyle belli oluyordu ama kullanırken belli değildi. Çok şey yapmadım şimdi temizlemek istesem ınternetten baktım camsil falan diyorlar bizim evde de,
Bundan var bunu kullansam olur mu? Bir de klavye mouse gibi ekipmanları nasıl temizlemeliyim?

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
O tarz temizleyici önermem.
Bu tarz özel kitleri öneririm, aynısını kullanıyorum ve memnunum.
Klavye ve mouse için kulak çöpü ve kolonya kullanabilirsin yahut nemlendirebileceğin bir bez ile de temizleyebilirsin.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Arkadaşlar yeni monitör aldığımdan bu yana üzerinde tozlar falan vardı böyle belli oluyordu ama kullanırken belli değildi. Çok şey yapmadım şimdi temizlemek istesem ınternetten baktım camsil falan diyorlar bizim evde de,
Bundan var bunu kullansam olur mu? Bir de klavye mouse gibi ekipmanları nasıl temizlemeliyim?
:D bildiğin temizle işte sıkıntı olmaz klavye mouse içinde mendile kolonya sür onunla temizle
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D bildiğin temizle işte sıkıntı olmaz klavye mouse içinde mendile kolonya sür onunla temizle

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sen öyle mi yapıyorsun reis ve sıkıntı çıktı mı hiç YAPIYORSAN bana önerdin inş yapıyorsundur😂😂

O tarz temizleyici önermem.
Bu tarz özel kitleri öneririm, aynısını kullanıyorum ve memnunum.
Klavye ve mouse için kulak çöpü ve kolonya kullanabilirsin yahut nemlendirebileceğin bir bez ile de temizleyebilirsin.
Aslında almak istiyorum ama yakın Bi zaman alabileceğimi sanmıyorum. O açıdan

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Sen öyle mi yapıyorsun reis ve sıkıntı çıktı mı hiç YAPIYORSAN bana önerdin inş yapıyorsundur😂😂

yalnız cam sili direk ekrana sıkma toz bezine azca sık öyle temizle

tabiiki yapıyorum :D

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben ıslak mendille silip kuru mendille kuruluyorum.Çok masrafa girmeye gerek yok kanımca.Neredeyse 10 yıldır aynı taktik.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ıslak mendille silip kuru mendille kuruluyorum.Çok masrafa girmeye gerek yok kanımca.Neredeyse 10 yıldır aynı taktik.
Valla laptop üzerinde kaç senedir böyle yapıyorum, ekranı, klavyeyi, mouse hepsini öyle yapıyordum kaç senedir sıkıntı çıkmamıştı😂😂

Geçen gün klavye mouse silmiştim ıslak mendille klavyenin kokusu çok kötü oldu be içim gitti mekanik mekanik kokardı şimdi eski kokusuna geri döndü de pek kokmuyor😂

yalnız cam sili direk ekrana sıkma toz bezine azca sık öyle temizle

tabiiki yapıyorum :D
Birazdan ıslak mendil ya da bunla yapacağım

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Valla laptop üzerinde kaç senedir böyle yapıyorum, ekranı, klavyeyi, mouse hepsini öyle yapıyordum kaç senedir sıkıntı çıkmamıştı😂😂

Geçen gün klavye mouse silmiştim ıslak mendille klavyenin kokusu çok kötü oldu be içim gitti mekanik mekanik kokardı şimdi eski kokusuna geri döndü de pek kokmuyor😂
Yani sıkıntı olacak bir durum yok zaten ortada.Altı üstü toz siliyorsun, inatçı bir leke çıkarmaya çalışmıyorsun 😄

Top Bottom