Kaniş sever
80+
- Reaksiyon skoru
- 201
Bu senin babanda bıraktığın izlenime bağlı. O şey sanıyordur, kesin boş bişey yapıcak.harçlık ver bırıktıreyım dıyorum bağırıyor maddi durumuda iyi
Bu senin babanda bıraktığın izlenime bağlı. O şey sanıyordur, kesin boş bişey yapıcak.harçlık ver bırıktıreyım dıyorum bağırıyor maddi durumuda iyi
Evden nasıl ban yedim. .d Şaka bir yana kabloları kesebilirsin.kafasından aşağı su dök.
borç dediğim 8-9Bin ama bu varlıklara göre az bir borç birde çok sinirli üstüne girersem tokata kadar gidiyordurumumuz o kadar iyi diyorsanız babanız bağırmaz çağırmaz alırdı
ayrıca borcunuz varmış galiba yanlış okumadıysam
borcunuz bitmeden kimse kimseye yardım etmez önce borçunuzu ödeyin
babanızla aranız çok iyi olsun
babalar çocuklarını sevdiğini belli etmez abinizle de ayrımcılık yapmaz
siz birşeyleri yanlış yapıyorsunuz dur
Annemden aldım?Kanka voltaj ver
Telefonun yoksa hangi Note 10 ile çektin
Anladımborç dediğim 8-9Bin ama bu varlıklara göre az bir borç birde çok sinirli üstüne girersem tokata kadar gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Annemden aldım?
Knk 10 tl borcumuz var dedidurumumuz o kadar iyi diyorsanız babanız bağırmaz çağırmaz alırdı
ayrıca borcunuz varmış galiba yanlış okumadıysam
borcunuz bitmeden kimse kimseye yardım etmez önce borçunuzu ödeyin
babanızla aranız çok iyi olsun
babalar çocuklarını sevdiğini belli etmez abinizle de ayrımcılık yapmaz
siz birşeyleri yanlış yapıyorsunuz dur
Muhtemelen yaşın küçük ve daha yeterli olgunluğa erişmedin. Baban seninle sıkıntılarını paylaşmıyorsa hala olgunlaşmamışsındır. Sen bilmiyor olabilirsin ama babanın bir sürü derdi olabilir. Her şeyi bilmeden konuşma bence.borç dediğim 8-9Bin ama bu varlıklara göre az bir borç birde çok sinirli üstüne girersem tokata kadar gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Annemden aldım?
Kanka bazı insanlar borçları fazla takabiliyor.Knk 10 TL borcumuz var dedi
Büyüsemde anlatmıcak abimlede benlede hiç konuşmuyorMuhtemelen yaşın küçük ve daha yeterli olgunluğa erişmedin. Baban seninle sıkıntılarını paylaşmıyorsa hala olgunlaşmamışsındır. Sen bilmiyor olabilirsin ama babanın bir sürü derdi olabilir. Her şeyi bilmeden konuşma bence.
Babanın sıkıntılarının hepsini bilmeden konuşma. Onun her gün gönlünü al.Büyüsemde anlatmıcak abimlede benlede hiç konuşmuyor
Kaniş de olsun muBabanın sıkıntılarının hepsini bilmeden konuşma. Onun her gün gönlünü al.
O değil de resmen saplamışİşin ironisi.
Çözüm olarak O.C yap yansın monitör.![]()