Monitör beklenmedik bir elektrik kesintisine kadar sıkıntısız bir şekilde çalışıyordu fakat elektrik kesintisinden sonra monitör belli aralıklarla güç kesmeye başladı. (Sadece oyunlarda) Monitör tamamen elektriksiz hiçbir şekilde tepki yok.
Monitör gücü kestikten sonra mouse , klavye , kulaklık çalışıyor arkaplanda müzik dinliyorsam veya oynadığım oyunun sesleride geliyor.
Masaüstü tarayıcıda dolaşırken bir sıkıntı yok , fakat Valorant , Forza , CoD , MC gibi oyunlara girince monitör güç kesiyor ve minimum 40 dakika içerisinde geri geliyor.
Monitörün güç kestiği esnada deneyebileceğim her türlü şeyi denedim. Kasa ile monitörün güç kablolarını birbirleriyle değiştim kasa çalıştı fakat monitöre tepki yoktu.
Kasayı toplayalı 10 ay oluyor hiçbir parçamda sıkıntı yok.
Kasanın içindeki PSU bi çok kişi beğenmemiş fakat sorunun PSU kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Sistem bileşenlerim:
SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm Harddisk
HYPERX Fury 16GB (2x8GB) Siyah 3200MHz Ram
AMD Ryzen 5 3600 İşlemci
XPG 512GB SX8200 SSD (3500MB Okuma / 2300MB Yazma)
GIGABYTE B450M H 3600MHz Anakart
Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 1
THERMALTAKE Versa J23 RGB 650W Kasa
Monitör gücü kestikten sonra mouse , klavye , kulaklık çalışıyor arkaplanda müzik dinliyorsam veya oynadığım oyunun sesleride geliyor.
Masaüstü tarayıcıda dolaşırken bir sıkıntı yok , fakat Valorant , Forza , CoD , MC gibi oyunlara girince monitör güç kesiyor ve minimum 40 dakika içerisinde geri geliyor.
Monitörün güç kestiği esnada deneyebileceğim her türlü şeyi denedim. Kasa ile monitörün güç kablolarını birbirleriyle değiştim kasa çalıştı fakat monitöre tepki yoktu.
Kasayı toplayalı 10 ay oluyor hiçbir parçamda sıkıntı yok.
Kasanın içindeki PSU bi çok kişi beğenmemiş fakat sorunun PSU kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Sistem bileşenlerim:
SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm Harddisk
HYPERX Fury 16GB (2x8GB) Siyah 3200MHz Ram
AMD Ryzen 5 3600 İşlemci
XPG 512GB SX8200 SSD (3500MB Okuma / 2300MB Yazma)
GIGABYTE B450M H 3600MHz Anakart
Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 1
THERMALTAKE Versa J23 RGB 650W Kasa