displayport baglanti var mi ?Arkadaşlar, biraz önce bir konu da gördüm. Ben de kendiminkini bakayım dedim. 60.000 Hz yazıyor. 144hz monitörüm var. Aoc 24g2u.
DisplayPort ile bağla ve görüntü ayarlarından tazeleme hızını 144 Hz yap.Hdmi var reis
HDMI ile en fazla 60hz görebilirsin diye biliyorum Displayport kablosu ile dener misin?Hdmi var reis
Display port yok reis satın alacam herhaldeDisplayPort ile bağla ve görüntü ayarlarından tazeleme hızını 144 Hz yap.
DP kablosu yok ki reisHDMI ile en fazla 60hz görebilirsin diye biliyorum Displayport kablosu ile dener misin?
Almanız gerek ama bu Displayportlarında bir sürü çeşidi var diye biliyorum maalesef ne almalısınız tam olarak bilmiyorumDisplay port yok reis satın alacam herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
DP kablosu yok ki reis
Oldu galibaBağdaştırıcı özelliklerine gir orda 60hz yazan bir yer olacak onu 144hz veya en yükseğine çek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hdmi ile en fazla 120hz görürsün 60 söz konusu değil.
Evet olmuşOldu galiba
Dostum HDMI ile rahatlıkla 144 hz görebilirsin.Arkadaşlar, biraz önce bir konu da gördüm. Ben de kendiminkini bakayım dedim. 60.000 Hz yazıyor. 144hz monitörüm var. Aoc 24g2u.