Çözüldü✓ monitör

TRveteran

80+
Reaksiyon skoru
13
teşekkürler

Ekler

• IMG_20230228_180209.jpg
    IMG_20230228_180209.jpg
    63.8 KB · Hit: 64
Son düzenleme:
Hocam öncelikle gecmis olsun, garanti kapsamina girmedigi icin normal bu fiyatlar ve turkiye kurlari yuzunden bu kadar fazla.

Geçmiş olsun hocam.MSI'lık bir durum yok hiç bir firma ücretsiz panel değişimi yapmaz,garanti kasko gibi bir şey değil.

Olayın MSI veya garantiyle bir alakası yok. Normal prosedür. En azından sadece monitörünüzü kaybetmişsiniz. Evini arabasını kaybeden insanlar var.

Çok severek kullandığım ve iyi para ödediğim msi mag274qrf-qd model monitörüm deprem esnasında yere düştü. Monitör gerek renk kalitesi parlaklığı hızı açısından on numaraydı. Açıp test ettim panelinde kırık var ve renkler birbirine karışmış görünüyor. Garanti kapsamına girmediği için yetkili serviste ücretli yaptırmak istedim fiyat bilgisi almak için mail attım. Panel değişim için istenen meblağ 530 dolar+Kdv yani monitörü aldığım fiyatı geçiyor. Yani monitörü çöpe at yenisini al diyorlar. Ben o monitöre dünyanın parasını saydım çok zoruma gitti. Böyle kaliteli bir markanın yedek parça ve servis rezaleti üzdü beni.
Çoğu monitör düşse zaten o hale gelir. Ürünü beğenmişsin kullanmışsın düştü kırıldı diye aldığın için pişman oldugunu dile getiriyorsun. Laptoplar bile zarar gördüğünde ürünün kendi fiyatının çok çok üstüne çıkabiliyor tamir ücreti. Ortada rezaletlik bir durum yok. Keşke parça fiyatları daha uygun olsaydı da düşünmeden tamir ettirilebilseydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,364
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri