Hocam hepsiburadada ürünüm halendaha teslim edilmedi gözüküyor ?3 ve üzeri olunca alıyorlardı galiba iade talebi açın.
Bilgim yok hocam müşteri hizmetlerine sorun isterseniz ya da forumda bilen biri varsa cevap verebilir.Hocam hepsiburadada ürünüm halendaha teslim edilmedi gözüküyor ?
.Hocam hepsiburadada ürünüm halendaha teslim edilmedi gözüküyor ?Yapmaları lazım. Yapmazlarsa Tüketici Haklarına başvurun.
Hocam ben bunu değiştirip hp x24 müyydü neydi onu almak istiyorum mantıklımı sizceben 2 kez aldım ve hep ölü piksel çıktı ve iadeyi aldılar hep seninkinide kesin alırlar
evet alınabilirHocam ben bunu değiştirip hp x24 müyydü neydi onu almak istiyorum mantıklımı sizce
Hocam iade edicem ya para elime ne zaman geçer acaba monitörü 1500 tl ye aldımevet alınabilir
Hp çok güzel monitör ama flicker free gibi bir özelliği yok onu dikkate alınızHocam iade edicem ya para elime ne zaman geçer acaba monitörü 1500 TL ye aldım
''4 ölü piksel nedir ya? Verin Paramı!'' diyebilirsin, sert çıkışınca hiç laf da yapmazlar.Arkadaşlar MSİ G241 monitörünü aldım su anda test ettım 4 adet ölü piksel gördüm hatta monitörün kartonunu bile cıkartmadım belkı onun altınadda olabilir ne yapim iade alırlarmı 4 adet ölü piksel var desem