Monitörde bir anda mor çizgili hale geliyor

TamerKs

80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,156
Monitörüm rampage rm-165 27inç ve yeni fakat oynarken veya boştayken birden mor ve siyah ekran geliyor, ayrıca kapanmıyor sadece dişi çekerek kapanıyor bu sorunun nedeni ne olabilir?

Ekler

• Screenshot_20210114_202427_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210114_202427_com.android.gallery3d.jpg
    705.1 KB · Hit: 62
ekran kartı sorunu da olabilir ss alırmısınız bir bakalım gözüküyor mu?

yeni olması bir şey ifade etmez o morluk çıktığında printscreen tuşuna basın ve kaydedin
Ama çıkmıyor çok nadir çıkıyor ve çıktığında bir şey algılamıyor, ben dp kablosundan şüpheleniyorum bir kere onu dokundum ve aynı ekran geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yeni olması bir şey ifade etmez o morluk çıktığında printscreen tuşuna basın ve kaydedin
Bir daha çıktığında ss alırım

Ekran o günden beri çıkmadı fakat vatana gittim ve fotoğrafı gösterdim, serviste götürmem lazım dedi. Sence abartılacak şey mi yoksa kabloda temassızlık olduğu için mi? (masa hafif olduğu için sürekli sallanıyor)

Ekran o günden beri çıkmadı fakat vatana gittim ve fotoğrafı gösterdim, serviste götürmem lazım dedi. Sence abartılacak şey mi yoksa kabloda temassızlık olduğu için mi? (masa hafif olduğu için sürekli sallanıyor)
yine olursa götür

ekran kartı sorunu da olabilir ss alırmısınız bir bakalım gözüküyor mu?
ss aldım görüntü normal mor çizgiler gözükmüyor bu durum bir daha oldu az önce sizce ne yapmalıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,240
Üyeler
192,657
Son üye
Mete5834
Geri