TamerKs
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 6,156
yeni olması bir şey ifade etmez o morluk çıktığında printscreen tuşuna basın ve kaydedinTam olarak neyi ss alayım ekran kartım gtx 1660 yeni daha
Ama çıkmıyor çok nadir çıkıyor ve çıktığında bir şey algılamıyor, ben dp kablosundan şüpheleniyorum bir kere onu dokundum ve aynı ekran geldiyeni olması bir şey ifade etmez o morluk çıktığında printscreen tuşuna basın ve kaydedin
Bir daha çıktığında ss alırımyeni olması bir şey ifade etmez o morluk çıktığında printscreen tuşuna basın ve kaydedin
Ekran o günden beri çıkmadı fakat vatana gittim ve fotoğrafı gösterdim, serviste götürmem lazım dedi. Sence abartılacak şey mi yoksa kabloda temassızlık olduğu için mi? (masa hafif olduğu için sürekli sallanıyor)yeni olması bir şey ifade etmez o morluk çıktığında printscreen tuşuna basın ve kaydedin
yine olursa götürEkran o günden beri çıkmadı fakat vatana gittim ve fotoğrafı gösterdim, serviste götürmem lazım dedi. Sence abartılacak şey mi yoksa kabloda temassızlık olduğu için mi? (masa hafif olduğu için sürekli sallanıyor)
o zaman sorun %90 monitördedirss aldım görüntü normal mor çizgiler gözükmüyor bu durum bir daha oldu az önce sizce ne yapmalıyım
düşük bir ihtimalbencede öyle ama kablodan olma ihtimali var mı