Neler Yeni

Monitörde dalgalanma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ramazan samet sezer
dün 2 tane ekran kartı ile denedim ve 2 farklı mönitör denedim dalganmanın sorunu neden anlamadım ya anakarttan ya da psu diye düşünüyorum sizce nasıl çözebilirim baya bi dalganama var

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mert ash
hangi oyunda nasıl bir durumda dalgalanma var hocam kablodan da olabilir hzden de olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

240hz seçiliyken rdr girdiğimde benim de arada bi dalgalanıyor hzi 144e çekince kesiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ramazan samet sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi oyunda nasıl bir durumda dalgalanma var hocam kablodan da olabilir hzden de olabilir

240hz seçiliyken rdr girdiğimde benim de arada bi dalgalanıyor hzi 144e çekince kesiliyor
Hocam oyunda degil direk masaüstünde oluyor ya bezı renkelrrde koyu renklerde özellikle aşırı belli oluyır

Hocam oyunda degil direk masaüstünde oluyor ya bezı renkelrrde koyu renklerde özellikle aşırı belli oluyır
Kabloda sıkıntı olamaz 2 farklı kablo denedik farklı pcde denedik yok orda yok ekran kartında da yok sıkıntı

Kabloda sıkıntı olamaz 2 farklı kablo denedik farklı pcde denedik yok orda yok ekran kartında da yok sıkıntı
Psu veya anakarttan kaybaklı olabilir mi

Top Bottom