Monitörde dalgalanma sorunu

Reaksiyon skoru
7
dün 2 tane ekran kartı ile denedim ve 2 farklı mönitör denedim dalganmanın sorunu neden anlamadım ya anakarttan ya da psu diye düşünüyorum sizce nasıl çözebilirim baya bi dalganama var

hangi oyunda nasıl bir durumda dalgalanma var hocam kablodan da olabilir hzden de olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

240hz seçiliyken rdr girdiğimde benim de arada bi dalgalanıyor hzi 144e çekince kesiliyor

hangi oyunda nasıl bir durumda dalgalanma var hocam kablodan da olabilir hzden de olabilir

240hz seçiliyken rdr girdiğimde benim de arada bi dalgalanıyor hzi 144e çekince kesiliyor
Hocam oyunda degil direk masaüstünde oluyor ya bezı renkelrrde koyu renklerde özellikle aşırı belli oluyır

Hocam oyunda degil direk masaüstünde oluyor ya bezı renkelrrde koyu renklerde özellikle aşırı belli oluyır
Kabloda sıkıntı olamaz 2 farklı kablo denedik farklı pcde denedik yok orda yok ekran kartında da yok sıkıntı

Kabloda sıkıntı olamaz 2 farklı kablo denedik farklı pcde denedik yok orda yok ekran kartında da yok sıkıntı
Psu veya anakarttan kaybaklı olabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,269
Üyeler
188,225
Son üye
Kaledar38
Geri