Neler Yeni

Çözüldü✓ Monitörde elektrik kaçağı var ne yapmam gerekiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
Arkadaşlar merhaba AOC markasının monitörünü kullanıyorum 20 dakika önce Yayın izlerken elektrik patlaması sesleri geldi korkudan ayağa kalktım ve monitör çat edip ekranı kesti şuan hala kaçak var ve ses geliyor elektrik geçirmeyen eldivenle tüm fişleri çektim ama monitörü tekrar çalıştırmaya korkuyorum ne yapmamı önerirsiniz?

Atyxah

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba AOC markasının monitörünü kullanıyorum 20 dakika önce Yayın izlerken elektrik patlaması sesleri geldi korkudan ayağa kalktım ve monitör çat edip ekranı kesti şuan hala kaçak var ve ses geliyor elektrik geçirmeyen eldivenle tüm fişleri çektim ama monitörü tekrar çalıştırmaya korkuyorum ne yapmamı önerirsiniz?
hocam garanti ?

Ysuflix

80+ Gold
sesleri video kaydına alın gerekirse çalıştırın tekrar garantiye gönderin videoyuda ürünüde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam garanti ?
Hocam 7 yıllık olduğu için garantisi bitmiş durumda tüm elektiriği kestiğim halde çatırdama sesleri geliyor sanki dal kiriliyormuş gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sesleri video kaydına alın gerekirse çalıştırın tekrar garantiye gönderin videoyuda ürünüde.
Hocam maalesef garantisi yok fakat elektrik bağlantısı olmamasına rağmen çatırdama sesleri geliyor ne olduğunu çözemedim

Pckopat

80+ Silver
Hocam sadece monitörde mi kaçak var? Diğer bileşenlerde kasada da varmı prizi kontrol edin farklı bir yerde deneyin ki, herhangi bir durum var ise servise gönderin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
Hocam sadece monitörde mi kaçak var? Diğer bileşenlerde kasada da varmı prizi kontrol edin farklı bir yerde deneyin ki, herhangi bir durum var ise servise gönderin.
Hocam ilk önce kasadan geldiğini düşünüp kasa ile bağlantıyı kestim monitörün tüm kabloları fişten çıkartılmış şekilde fakat monitörün içersinden ara sıra çatırdama sesi geliyor tekrar çalıştirirsam yanar diye korkuyorum açıkçası.

Pckopat

80+ Silver
Hocam herhangi bir yanık kokusu mevcut mu? değilse sadece monitörü elektriğe takıp deneyin. Herhangi bir şey olursa hemen prizden çekersiniz elektriği kesersiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
Hocam herhangi bir yanık kokusu mevcut mu? değilse sadece monitörü elektriğe takıp deneyin. Herhangi bir şey olursa hemen prizden çekersiniz elektriği kesersiniz.
Hafif yanık kokusu var fakat şuan monitörün arka kablo girişlerine baktığimda hafif kahverengine dönüşmüs vaziyette. Gece gece çok kurcalamak istemiyorum en iyisi sabah daha detaylıca bakıp eğer kullanılamaz halde ise komple satıp laptop almayı düşünüyorum önerebileceginiz oyun oynatan Max 11.000₺ bir ürün var mıdır?

Ysuflix

80+ Gold
Hocam 7 yıllık olduğu için garantisi bitmiş durumda tüm elektiriği kestiğim halde çatırdama sesleri geliyor sanki dal kiriliyormuş gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam maalesef garantisi yok fakat elektrik bağlantısı olmamasına rağmen çatırdama sesleri geliyor ne olduğunu çözemedim
hocam garanti yoksa at gitsin onarımı falan olurmu sanmam. laptop için ayrı konu açın. umarız ki kasada bir sorun yoktur

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
hocam garanti yoksa at gitsin onarımı falan olurmu sanmam. laptop için ayrı konu açın. umarız ki kasada bir sorun yoktur
Şükür kasaya bir şey olmadan farkettim hocam teşekkür ederim yardımcı olan herkese.

Top Bottom