Kablon o an ki Çözünürlük ve Hertz değerini desteklemiyor olabilir.Alıntıyı görüntüle
Merhaba dostlar. 120e alınca sıkıntı yok ama 144'e alınca böyle oluyor. Ayrıca ekran ssini aldığım zaman ekran görüntüsünde bu çizgiler gözükmüyor.
Ekran kartının sürücüsü tamamen güncel mi, kontrol etsene geforce ex tenAlıntıyı görüntüle
Merhaba dostlar. 120e alınca sıkıntı yok ama 144'e alınca böyle oluyor. Ayrıca ekran ssini aldığım zaman ekran görüntüsünde bu çizgiler gözükmüyor.
Kablo değişse sorun çözülür mü? Önceden de aynı kabloyla kullanıyordum ama sıkıntı çıkmadı.Kablon o an ki Çözünürlük ve Hertz değerini desteklemiyor olabilir.
Ve tahminimce sorun bu yüzden zaten.
Önceden 1920x1080, 144Hz kullanırken sorun çıkarmıyormuydu? Durup dururken mi böyle oldu?Kablo değişse sorun çözülür mü? Önceden de aynı kabloyla kullanıyordum ama sıkıntı çıkmadı.
Temizlij yaptım açtım ve böyle olduÖnceden 1920x1080, 144Hz kullanırken sorun çıkarmıyormuydu? Durup dururken mi böyle oldu?
Bir değişiklik, bir olay oldumu?
DpHdmi kablo mu kullanıyorsun?
Dert ortam kdkdj bende telefonla buna benzer sorunu yasıyorum boyle pikseller düzgün çalışmıyor, bende ss aldıgım vakit boyle düzgün cıkıyor ama halbu ki pikseller düzgün çalısmıyorAlıntıyı görüntüle