Normal kullanım da hareketli nesnelerin arkasında iz görünmüyorsa etme benceasus tuf gamıng vg24vq1b 23.8 165hz
Mesaj otomatik birleştirildi:
asus tuf gamıng vg24vq1b 23.8 165hz
va panel kanka bana 4kbütcem var güzel performans monitörler tavsiye edermisin
kanka bişey sorucam normal kullanırkende böyle internette gezerken sayfayı assagı indirdigimdede gölge bırakıyor problemi nedir o damı ghostingghostingi yanlış anlıyorsunuz iz değil çoklu ufo olması lazım hangisinin gerçek olduğunu bilememen lazım bunlarda tek ufo var
ben gözümle bakıyorum da sen arka gözünle bakıyorsun sanırım
Ufonun arkasındaki yeşil UFO izlerinide mi görmüyorsun kardeşimghostingi yanlış anlıyorsunuz iz değil çoklu ufo olması lazım hangisinin gerçek olduğunu bilememen lazım bunlarda tek ufo var
Evet ghosting o onu hissediyorsan iade etkanka bişey sorucam normal kullanırkende böyle internette gezerken sayfayı assagı indirdigimdede gölge bırakıyor problemi nedir o damı ghosting
Va panel ise tüm Va panel lerde ghosting var normal kullanımda rahatsız etmiyorsa iade etme
Gözünle baktığına eminmisin
Dostum söylediğim şey için kusura bakma ama arkadaşın monitöründe de ghosting varAlıntıyı görüntüle
ghosting budur terbiyesizlik yapma bir daha efendi ol
kardeşim ben ghosting yoktur demiyorum attığın videoda ben göremiyorumkanka bişey sorucam normal kullanırkende böyle internette gezerken sayfayı assagı indirdigimdede gölge bırakıyor problemi nedir o damı ghosting
sorun değil...Dostum söylediğim şey için kusura bakma ama arkadaşın monitöründe de ghosting var
Üzgünümkardeşim ben ghosting yoktur demiyorum attığın videoda ben göremiyorum
sorun değil...
edicem kankada bazı poşetleri vesayre ben çöpe attım ama genede kutulamayı basardım iade alırlarmı acaba ?Ufonun arkasındaki yeşil UFO izlerinide mi görmüyorsun kardeşim
Evet ghosting o onu hissediyorsan iade et
Hangi siteden alındı kitapçıklar kablolar vs eksiksizmiedicem kankada bazı poşetleri vesayre ben çöpe attım ama genede kutulamayı basardım iade alırlarmı acaba ?
trendyol herseyi var kanka hiçbirşeyi eksik değil sadece monitörü kutudan cıkardıgımız zaman monitörün sağ üst köşesinde bir kagıt vardı sanırım enerji tüketimiydi onu attım sadece sorun olurmuHangi siteden alındı kitapçıklar kablolar vs eksiksizmi
Dostum yanlış biliyorsun. Arkasında iz bırakıyorsa ghosting var demek. Çoklu olup olmaması ile alakası yok. Bu monitörde abartılı olmasa da ghosting mevcut.ghostingi yanlış anlıyorsunuz iz değil çoklu ufo olması lazım hangisinin gerçek olduğunu bilememen lazım bunlarda tek ufo var
Bir şey olacağını zannetmem aldığın satıcı güvenilirse iaden gerçekleştirilir diye düşünüyorumtrendyol herseyi var kanka hiçbirşeyi eksik değil sadece monitörü kutudan cıkardıgımız zaman monitörün sağ üst köşesinde bir kagıt vardı sanırım enerji tüketimiydi onu attım sadece sorun olurmu