Monitörde hangi özellik açılmalı?

oğuzhan18

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,738
Arkadaşlar elimde bulunan monitör: ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı.
Malasef bu monitörde her ayar açılmıyor sizce nasıl kullanmam gerek FPS oyunları rekabete dayalı oyunlar oynuyorum genelde. Düşük giriş geçikmesini açarsam yanıt verme süresi kapanıyor. Yanıt verme süresini açarsam düşük giriş geçikmesi kapanıyor bunlardan hangisini açarsam daha iyi olur. Ayrıca bir sıkıntı daha var FreeSync açınca 1ms modu kapanıyor kaç MS oluyor kapanınca hiç bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

Ekler

• düşük giriş.jpeg
    düşük giriş.jpeg
    317.6 KB · Hit: 152
  • yanıt verme süresi.jpeg
    yanıt verme süresi.jpeg
    351.1 KB · Hit: 155
Freesync gecikmeyi arttıran bir senkronizasyon sistemi zaten. FPS oyuncusu isen ekran görüntüsündeki ayarlar kalsın.

Freesync gecikmeyi arttıran bir senkronizasyon sistemi zaten. FPS oyuncusu isen ekran görüntüsündeki ayarlar kalsın.
fotodaki özelliklerden 1 tanesini açabiliyoruz ama hangisi daha önemli 1 tanesini açınca diğeri kapanıyor malasef.

Arkadaşlar elimde bulunan monitör: ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı.
Malasef bu monitörde her ayar açılmıyor sizce nasıl kullanmam gerek FPS oyunları rekabete dayalı oyunlar oynuyorum genelde. Düşük giriş geçikmesini açarsam yanıt verme süresi kapanıyor. Yanıt verme süresini açarsam düşük giriş geçikmesi kapanıyor bunlardan hangisini açarsam daha iyi olur. Ayrıca bir sıkıntı daha var FreeSync açınca 1ms modu kapanıyor kaç MS oluyor kapanınca hiç bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.
FreeSync ile 1 MS modunun çalışmaması normal.
1 MS modu kapalı iken tipik 4 ms GTG değerine döner.
1 ile 4 MS arasındaki farkı hissetmen ise zor.
Oyunda iken fark edilmiyor, FreeSync açık kalsın derim.
MS modu yerine de yanıt vermetyi ultra hızlı yapman bence daha iyi olur.

FreeSync ile 1 MS modunun çalışmaması normal.
1 MS modu kapalı iken tipik 4 ms GTG değerine döner.
1 ile 4 MS arasındaki farkı hissetmen ise zor.
Oyunda iken fark edilmiyor, FreeSync açık kalsın derim.
MS modu yerine de gecikmeyi ultra hızlı yapman bence daha iyi olur.
yanıt verme süresini ultramı seçeyim yoksa düşük giriş geçikmesini sadece açık yapabiliyoruz hocam.

Düşük giriş gecikmesi.
ben yanıt verme süresi daha iyidir diye tahmin etmiştim tüh neden düşük giriş geçikmesi yorum yapma şansınız varmı teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben yanıt vermeyi ultra seçerdim.
teşekkürler banada o daha çok iş yapar gibime geliyor ama sizlere sormak istedim herkeze.

1ms olduğu için giriş gecikmesi daha mantıklı geldi bilemiyorum tam bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,533
Üyeler
189,287
Son üye
sslouw
Geri