Hoparlörü yok ama bu büyük bir eksi değil.
Lakin bu monitörü almanı kesinlikle tavsiye etmem. TN panel bir monitör bu görüntü kalitesinden memnun kalmazsın. IPS yada VA panel bir monitör tercih et bu bütçede.İyiden kötüye sıralama bu şekilde; IPS>VA>TN
ips > va tartışılır ben ips monitör kendim istemedim ips görüntüyü çok yapay veriyor siyahını fazla abartıyor va daha canlı görüş açısı veriyor oyun için alıncaksa ips alınır kontrast ve siyahlığı daha iyi veren bir monitör isteniyorsa va alınırHoparlörü yok ama bu büyük bir eksi değil.
Lakin bu monitörü almanı kesinlikle tavsiye etmem. TN panel bir monitör bu görüntü kalitesinden memnun kalmazsın. IPS yada VA panel bir monitör tercih et bu bütçede.İyiden kötüye sıralama bu şekilde; IPS>VA>TN
Hocam monitör piksel piksel. Renk doygunluğu çok kötü bir panel. E-sporcu değilsen alınmaz. Tek artısı tepkime süresi.Ne anlamda memnun kalmam hocam anlamadım ?
Hocam monitör piksel piksel. Renk doygunluğu çok kötü bir panel. E-sporcu değilsen alınmaz. Tek artısı tepkime süresi.
Sadece ama sadece CSGO oynayacaksan al hocam. Ama youtube'dan falan video izlenmiyor TN panellerde. 1080p'si 240p gibi. Film dizi falan açmam diyorsan al.Daha çok ''csgo'' oynamak için almayı düşünüyorum. İleride öyle bir düşüncem yok değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani oyun içerisinde düşmanı görmekte sorun yaratmıyorsa benim için sorun yok.