Neler Yeni

Monitörde Marka Seçimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ekrem Bilen
Monitörde marka seçerken genelde düşük fiyatlı yerli markalar göze batıyor foruma bakıyorsun şu sorun olur bu sorun olur falan özelliklerine bakıyorsun gayet iyi dolu dolu ama hiç önerilmiyor. Bu markalar yerine üstüne 500-750 koyup Asus, MSİ... gibi markalar almak mantıklı mı? Yerli markalarla bu markalar arasında bu kadar uçurum olan ne? Bu farkı verip Asus, MSİ almaya değer mi?

Oyheev

80+
Monitörde marka seçerken genelde düşük fiyatlı yerli markalar göze batıyor foruma bakıyorsun şu sorun olur bu sorun olur falan özelliklerine bakıyorsun gayet iyi dolu dolu ama hiç önerilmiyor. Bu markalar yerine üstüne 500-750 koyup Asus, MSİ... gibi markalar almak mantıklı mı? Yerli markalarla bu markalar arasında bu kadar uçurum olan ne? Bu farkı verip Asus, MSİ almaya değer mi?
İkisi arasında kaldiğın monitorleri bi at özelliklerine bakalım panel farkı falan vardır

Flamesa

80+ Silver
Mesela hangi marka 500-750₺ daha ucuz olan?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ekrem Bilen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mesaj otomatik birleştirildi:

Msi'in yorumlarını okuduğumda da ışık sızması ghosting vb. şeylerden şikayet ediyorlar gamepowerda da iki üründe de oluyorsa neden gamepower gibi ürünleri kötüleyip msi'ı övüyorlar?

Son düzenleme:

Flamesa

80+ Silver
Sadece Monster Türk markası(yanlışım varsa düzeltin) ve onunda sadece 2 tane monitörü var ve ikiside VA panel. 1500-2000₺ Bütçesi olan adama bunu öneremeyiz yada ips, tn panel monitör isteyen birinede öneremeyiz. VA panel isteyip bütçesine ve istediklerine uyuyorsa o zaman önerilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ekrem Bilen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus ürünü 1080p monster hem 32 inç hem 2k ama aynı fiyatlar asusun 2k 32inç monitörü ise yanlış hatırlamıyorsam 3.500tl en az

Sadece Monster Türk markası(yanlışım varsa düzeltin) ve onunda sadece 2 tane monitörü var ve ikiside VA panel. 1500-2000₺ Bütçesi olan adama bunu öneremeyiz yada ips, tn panel monitör isteyen birinede öneremeyiz. VA panel isteyip bütçesine ve istediklerine uyuyorsa o zaman önerilebilir.
Gamepower da Türk o da çine yaptırıp üstüne ismini bastırıyor monster gibi

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Marka olarak almak daha iyidir. Hem servis hizmeti olarak hemde panel kaliteleri olarak daha iyi oluyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bi asus kullanıcısı olarak katılıyorum :)
Katılıyorum. Asus monitörüm bozuk çıktı yaklaşık 3 ay sonra kullanılmayacak hale geldi servise gönderdim sıfır tekrardan gönderdiler. Hiç uğraşmadım bile.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz

Msi'in yorumlarını okuduğumda da ışık sızması ghosting vb. şeylerden şikayet ediyorlar gamepowerda da iki üründe de oluyorsa neden gamepower gibi ürünleri kötüleyip msi'ı övüyorlar?
bunların içinden msi g27cq4 tercih ederdim ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,900
Üyeler
166,850
Son üye
abdülrezzakbinberrak
Top Bottom