Neler Yeni

Yardım Monitörde markanın önemi

fabata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Barış Talaşlı
Bütçe
3000
Arkadaşlar monitör ihtiyacım var ve monitörde çeşitli markalar var bildiğiniz üzere.
Tv ve monitörde isim yapmış LG Samsung gibi markalar var piyasada.
Buna ek olarak oyun sektöründe isim yapmış Asus MSI gibi markalar da var.
Bu ikisinden ziyade monitörle ilgilenmeye başladığımda ismini duyduğum bir de vievsonic markası var
Bu markaların monitörlerini
Malzeme kalitesi
Servis kalitesi
Müşteri memnuniyeti olarak değerlendirebilir misiniz
Aradığım monitörde
Ips panel ( hem oyun hem film hem de çalışma amacına uygun olduğunu düşündüğümden- yanlış düşünüyorsam uygun dediğiniz paneli gerekçeli yazarsanız da sevinirim)
144hz (rtx 2060 ekran kartım olduğu için ve bütçem de kısıtlı olduğu için ideal seçenek olarak görüyorum)
G veya free sync özelliği ( kartım nvidia ama freesyncde de kullanılıyormuş sanırım gsync)
27” veya 24” olacak şekilde
Öneri ve değerlendirmelerinize ihtiyacım var teşekkürler şimdiden.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Gamezartzurt marka olmayanlar ve Aoc , Acer , Viewsonic , Asus , Msi , LG alınır. FPS oynuyorsanız 24" harika olur. Hikayeli oynröım diyorsan 27" alabilirsin. IPS panel zaten güzeldir ona yoruma gerek yok. Curved direkt olarak alma derim.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

burak9956

80+ Bronze
Bahsettiğin markaların aynı segmentteki monitörleri birbirleriyle kapışır seviyede, yapman gereken önceliklerini daha çok karşılayanı seçmek.
Tavsiye kısmına gelirsek:
Kendim araştırarak aldığım Gigabyte'ın m27f modelini tavsiye edebilirim piyasanın güncel monitörlerinden. Üzerinde gayet kaliteli bir ips kullanılmış renk doygunluğu gayet iyi, ölü pixel ve ghosting sorunu yok. sadece Gigabyte'ın monitörlerinde olan kvm desteği var. (2hafta önce fiyatı indirimde 2.5k idi tekrar indirim görebilir)

Top Bottom