Neler Yeni

Monitörde no signal hatası

Siaus

80+
Kasanın güç düğmesine basıyorum açılıyor monitörede de açılma ekranı geliyor ama sonra no signal hatası alıyorum. Prizden çıkarıp 1-2 dakika bekledikten sonra oldu ama bu sorunu anlayamadım. Neden böyle oluyor? yardımlarınızı bekliyorum.

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Görüntü kablosunu ekran kartına taktınız değil mi?

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
görüntü kablosunu anakarta taktıysanız görüntü alamazsınız ondan dolayı ekran kartına takınız

Siaus

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kabloların doğru yerde takılı olduğundan eminim çünkü prizden çıkarıp bekledikten sonra açıldı ama tekrar kapanıp açınca aynı hatayı verdi

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
https://steamcommunity.com/id/erhanbabaiste/
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
kabloların doğru yerde takılı olduğundan eminim çünkü prizden çıkarıp bekledikten sonra açıldı ama tekrar kapanıp açınca aynı hatayı verdi
bnm kardeşimin pcsinde de aynı hata vardı geçen sene anakardı yanmıştı anakart arızası oluşmuş olma ihtimali var

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
no signal hata değil bilgilendirme mesajıdır. monitörün sinyal almadığını söyleme şeklidir. kablo tam oturmamış olabilir, kabloda sorun olabilir. kabloyu ekran kartına taktığınızdan emin olun.

Siaus

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun yüksek ihtimal elektrik ile ilgili dün çok kez gidip geldi ve yarım saat bekleyip çalışdırtıktan sonra oldu. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Top Bottom