Emircan Özdemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
MSİ G244F E2 model monitör aldım. Daha öncede G241 model almıştım 3 yıl önce. G241 de görev çubuğu üzerine denk gelen alt çerçevenin sınırında bi ölü piksel vardı o zamanlar çok hevesli olduğumdan iade veya değişim sürecine girmekten çekindim. Çok da gözüme gelmeyen bir yerde zaten. Ama 2. monitör olarak aldığım G244F E2 monitörü 5 aralıkta sipariş ettim 8 aralıkta teslim edildi. Odamı değiştirdiğim için boyadır masa kurulumudur bilgisayara anakart aldım yanlış gönderdiler iade sürecidir falan 3 hafta kutuda bekledi ürün. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. 1 Hafta nasıl farketmedim bilmiyorum ekte olan görselde olduğu gibi ölü piksel var ve tam orta üst kısımlara yakın. Farkettiğimden beri gözümü çok tırmalıyor. N11 den almıştım satıcıya yazdım yetkili servise ulaşın dediler. Bende yetkili servisten mi aldım ürünü diye cevap yazdım ama bu şekilde konun bir yere varamayacağını öngördüğümden yetkili servise mail attım. Kutusunu attığımı ve yukarda buraya yazdıklarımı yazdım. Onlarda kısaca kutulamasını iyi yapın ve kargolayın bize dediler. Şimdi kutu yok olsa da ona uygun iç dolgu yok. Bu durumu nasıl çözeceğim? İkinci olarakda 1 ölü piksel var diye örneğin 3 ölü pikselden fazla değişim yapıyoruz derler mi? Üçüncü olarak ürünün kargoda başına bir şey gelme ve beni uğraştırması ihtimali beni korkutuyor. Nasıl olcak bilmiyorum. Bu süreci yaşayan birileri var mıdır acaba?