Neler Yeni

Monitörde ölü piksel

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alperen Kurt
Amazondan aldıgım
Asus vg279q 27inc 144hz
Monitörde 1 adet ölü piksel var
Hiç rahatsız etmiyor iade etmeye üşeniyorum
Ilerleyen zamanlarda çoğalma veyalltta büyüme söz konusu olabilirmi

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Amazondan aldıgım
Asus vg279q 27inc 144hz
Çoğalacağını düşünmüyorum. Benim de monitörümde var ölü pixel artmadı. İstersen koşulsuz şartsız iade edebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alperen Kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğalacağını düşünmüyorum. Benim de monitörümde var ölü pixel artmadı. İstersen koşulsuz şartsız iade edebilirsin.
Kampanyalı aldım knk değişim yaparlarmi bilmem monitoru cok sevdim iade etmek istemem ama degisim kabul ederlermi bilmem ahaki degisim yaptilar digerindede cikarsa napacaz

kırmızışarapp

80+ Silver
Kampanyalı aldım knk değişim yaparlarmi bilmem monitoru cok sevdim iade etmek istemem ama degisim kabul ederlermi bilmem ahaki degisim yaptilar digerindede cikarsa napacaz
Değişim yaparlar bende yaptılar.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Amazondan aldıgım
Asus vg279q 27inc 144hz
bence iade etmelisiniz çoğalıp çoğalmasada kusurlu bir ürün ve ileride satmak isteseniz bundan kaynalı fiyat düşürmeniz gerekçek...

winthell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ozan karğın
Amazondan aldıgım
Asus vg279q 27inc 144hz
Rahatsız etmiyorsa seni devam et kullanmaya ben de dün aldım 1 tane çıktı Asus yetkili servisi aradım çoğalma durumunda tamirini veya değişimini yapıyorlar zaten

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hazır şansın varken hiç üşenme değişim iste muhakkak. Servisler 4-5 tane olmadığı sürece garantiye kabul etmiyor. Hazır hakkın varken kullan daha sonra istersen ortada kalırsın. Zaten Amazon'dan almışsın sorun olmaz. 1 tane de olsa kusur kusurdur. İleride oldu ki satacak olursun düşük fiyat yazmak zorunda kalırsın. Bu dediklerim tecrübeyle sabit. Ölü piksel muhabbeti ilk aldığında uğraşmazsan çok kafanı ağrıtıyor.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Suan rahatsiz etmezde ileride gözüne batar benim gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alperen Kurt
Hazır şansın varken hiç üşenme değişim iste muhakkak. Servisler 4-5 tane olmadığı sürece garantiye kabul etmiyor. Hazır hakkın varken kullan daha sonra istersen ortada kalırsın. Zaten Amazon'dan almışsın sorun olmaz. 1 tane de olsa kusur kusurdur. İleride oldu ki satacak olursun düşük fiyat yazmak zorunda kalırsın. Bu dediklerim tecrübeyle sabit. Ölü piksel muhabbeti ilk aldığında uğraşmazsan çok kafanı ağrıtıyor.
Değiştiler diyelim digerindede cikarsa napacam bu oyle gider knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Degistiler diyelim digerindede cikarsa napacam bu oyle gider knk

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Degistiler diyelim digerindede cikarsa napacam bu oyle gider knk
Tekrar değişim istersin. En son ihtimal iade eder yeniden alırsın. Kısa vadede düşünme uzun vadede karşılaşacağın durumu söylüyorum ben. Karar senin.

Top Bottom