Monitörde Panel Arızası

Sonra da serviste panel değişecek ve geri adresine gönderecekler. Sana verecekleri hizmet kodundan servis sürecini de takip edebilirsin.
ASUS'ta bu durum farklı mı bilmiyorum ama monitör markalarının servisi panel değişimi yapmıyor. Sadece değişim için bi üst model monitör öneriyorlar. En azından MSI, AOC ve Gigabyte'da öyle.

ASUS'ta bu durum farklı mı bilmiyorum ama monitör markalarının servisi panel değişimi yapmıyor. Sadece değişim için monitör öneriyorlar. En azından MSI, AOC ve Gigabyte'da öyle.

Daha yeni aynı monitörün panel değişimini yaptırdım ikinci monitör olarak kullanıyordum bire bir aynı sıkıntıyı yaşadım hızlı bir şekilde çözdüler sağ olsunlar.

Selamlar, neredeyse 2 yıl önce aldığım ASUS VP249QGR monitörümde 1-2 haftadır görev çubuğu hizasında yeşil, kırmızı ve mavi yatay çizgiler oluştu. İlk başta umrumda olmasada bunların çoğalmasından korkuyorum. Donanımsal olduğunu düşünmüyorum çünkü çizgiler BIOS'tada gözüküyor ve ss alınca ss'te gözükmüyolar. Tam emin olmasamda monitörden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sizce bu durum garantiye girer mi? (Garanti 2026'nın ortalarında bitiyor.) Eğer giriyorsa garantiye göndermek için neler lazım olduğunu veya yapmam gerektiğini yazarsanız çok sevinirim.
Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bende de aynı sorun var muhtemelen patates oldu. Aralık 2022 de almıştım az süresi kalmış 3 yıl garantisi var bende yollayayım

Son düzenleme:
Aşırı küçük bir şey normalde gram önemsemem devam ederim, lakin büyüme ihtimalini öğrenince fikrimi değiştirdim.

Aşırı küçük bir şey normalde gram önemsemem devam ederim, lakin büyüme ihtimalini öğrenince fikrimi değiştirdim.
Çok fazla çizgi oluyor bende vereceğim özellikle daha yeni bir model veriyorlarsa ne güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,350
Üyeler
189,434
Son üye
alpixbtw20
Geri