Neler Yeni

Monitörde Renkli Çizgiler

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Merhabalar,ekranda değişik renkte çizgiler şekiller çıkıyor.Farklı monitörde yok gibi.Daha öncedende böyle olmuştu geçmişti.Sürekli olarak oluyor.Hem oyun da hem yayın falan izlerken çıkıyor.Şuan azaldı gibi ama yinede oluyor.Ne yapmam gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Merhabalar,ekranda değişik renkte çizgiler şekiller çıkıyor.Farklı monitörde yok gibi.Daha öncedende böyle olmuştu geçmişti.Sürekli olarak oluyor.Hem oyun da hem yayın falan izlerken çıkıyor.Şuan azaldı gibi ama yinede oluyor.Ne yapmam gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
Dönüştürücü kullanıyor musunuz? Monitör ve ekran kartı modellerini yazar mısınız?

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Eğer sıkıntı monitörünüzden kaynaklı ise monitörünüzün garantisi devam ediyorsa servise göndermenizde fayda var. Net bir sonuç almak istiyorsanız sisteminizi ayrıca bir monitör var ise veya arkadaşınızda da olabilir oradan sisteminizi bağlayarak bakabilirsiniz neyden kaynaklandığına.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
fotoğraf atabilirmisin?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Dönüştürücü kullanıyor musun?

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çift ekran kullanıyorum.İkinci ekranımda dönüştürücü bulunuyor.Ama sorun ana ekranda ana ekran direkt olarak hdmı ile kasaya bağlı.
Ekran kartım gt1030
Monitörüm benq gw2270 garantisi bitti
hdmı kablomda phılıps in kalitelisinden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer sıkıntı monitörünüzden kaynaklı ise monitörünüzün garantisi devam ediyorsa servise göndermenizde fayda var. Net bir sonuç almak istiyorsanız sisteminizi ayrıca bir monitör var ise veya arkadaşınızda da olabilir oradan sisteminizi bağlayarak bakabilirsiniz neyden kaynaklandığına.
Şuanda diğer ekrandan baktım hiç sıkıntı yok.Garantisi bitti ana ekranımın acaba bi yolu varmı geçmesinin kablo falan değiştirsem düzelir mi ?

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109
Çift ekran kullanıyorum.İkinci ekranımda dönüştürücü bulunuyor.Ama sorun ana ekranda ana ekran direkt olarak hdmı ile kasaya bağlı.
Ekran kartım gt1030
Monitörüm benq gw2270 garantisi bitti
hdmı kablomda phılıps in kalitelisinden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda diğer ekrandan baktım hiç sıkıntı yok.Garantisi bitti ana ekranımın acaba bi yolu varmı geçmesinin kablo falan değiştirsem düzelir mi ?
Hocam kablo değiştirmeyi deneyin belki kablodan kaynaklıdır. Gerçekten çözüm olabilir hala devam ederse yapacak bişey yok yetkili servisi ile bu durumunu görüşmeniz gerek.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kablo değiştirmeyi deneyin belki kablodan kaynaklıdır. Gerçekten çözüm olabilir hala devam ederse yapacak bişey yok yetkili servisi ile bu durumunu görüşmeniz gerek.
Sağolun hocam şimdi bi kablo bulup deniyecem.Olmadı yapacak bişey yok belki kendi kendine geçer eskiden düzeliyodu.Ama şuan 2 gündür var.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109
Sağolun hocam şimdi bi kablo bulup deniyecem.Olmadı yapacak bişey yok belki kendi kendine geçer eskiden düzeliyodu.Ama şuan 2 gündür var.
Deneyin hocam bakalım düzelecekmi umarım düzelir.. eğer düzelmezse yapacak bişey yok :( servis şart.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Deneyin hocam bakalım düzelecekmi umarım düzelir.. eğer düzelmezse yapacak bişey yok :( servis şart.
Hocam şuanda monitörden hdmı kablosunu söküp diğer monitörün vga ucunda da vga to dvı dönüştürücüsüyle denedim sorun devam ediyor.Artık allah kerim şansımız iyise düzelir belki

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109
Hocam şuanda monitörden hdmı kablosunu söküp diğer monitörün vga ucunda da vga to dvı dönüştürücüsüyle denedim sorun devam ediyor.Artık allah kerim şansımız iyise düzelir belki
Hayırlısı olsun hocam inşallah kısa zamanda düzelir sorununuzu çözersiniz :)

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Hayırlısı olsun hocam inşallah kısa zamanda düzelir sorununuzu çözersiniz :)
Hocam şaka gibi bir umut power kablosunu sök tak yapayım dedim.Düzeldi :D bakalım inşallah bidaha olmaz

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord