Neler Yeni

Monitörde vga takılı ama no signal hatası veriyor

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Monitörün vga kablosu takılı ama no signal yazıyor ve ekran kapanıyor ekran kartını söküp geri taktım işe yaramadı

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Murat GH
Driver güncelle eğer onboard kullanacaksan anakarta tak ve ekran kartını çıkart. Yeniden başlat görüntü alırsan ayarlardan ekran kartını devre dışı bırak. Tekrar reset at.

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartim var onboard kullanmicam
Vga tipi monitor benimki
Onun icin hdmi dan vga ya donusturucu aldim taktim ekran kartina dun gece calisiyodu sonra bilgisayari yeniden baslatmak istedim baslattim ama geri ekran gelmiyo monitor aciliyo sonra no signal deyip ekran gidiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driver güncelle eğer onboard kullanacaksan anakarta tak ve ekran kartını çıkart. Yeniden başlat görüntü alırsan ayarlardan ekran kartını devre dışı bırak. Tekrar reset at.
Ekran kartim var onboard kullanmicam
Vga tipi monitor benimki
Onun icin hdmi dan vga ya donusturucu aldim taktim ekran kartina dun gece calisiyodu sonra bilgisayari yeniden baslatmak istedim baslattim ama geri ekran gelmiyo monitor aciliyo sonra no signal deyip ekran gidiyo

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Murat GH
Dönüştürücü kablo kullanıyorsan. HDMI den VGA çözünürlük problemi çıkarta biliyor. Bende bir süre kullandım ancak böyle bir sorunla karşılaşmadım. Şunu dener misin ekran kartından kabloyu çıkart anakart girişine tak. Görüntü alabilirsen farklı bir yol deneyelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,006
Üyeler
168,071
Son üye
GLHF
Top Bottom