Neler Yeni

Monitörde yırtılmalar mevcut ne yapayım?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
crazy
Dostum hala devam ediyor bu yırtılma olayı iade edilen her halde ben
yırtılma tahminimce monitör kaynaklı değil, amd yüzünden, kendi freesync destekli monitörümü 2-3 yıl önce rx570 ile kullanırken hiç yırtılma olmuyordu, rx 6600 ile oyunlarda vsync kapatırsam yırtılma oluyor, daha sonra 1660s kullandığımda tepkime süresi üstün modda sıkıntı yaşatmazken amd de üstün moda alınca flickering yapıyor, freesyncin içine etmişler, bence yırtılma sorunu bu amd nin freesynci; vrr - standart - freesync premium olarak bölmesinde başladı.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Fettah Özalp
yırtılma tahminimce monitör kaynaklı değil, amd yüzünden, kendi freesync destekli monitörümü 2-3 yıl önce rx570 ile kullanırken hiç yırtılma olmuyordu, rx 6600 ile oyunlarda vsync kapatırsam yırtılma oluyor, daha sonra 1660s kullandığımda tepkime süresi üstün modda sıkıntı yaşatmazken amd de üstün moda alınca flickering yapıyor, freesyncin içine etmişler, bence yırtılma sorunu bu amd nin freesynci; vrr - standart - freesync premium olarak bölmesinde başladı.
hocam ne yapayım iade deyimmi bilgisayarı o zaman vatandan hazır sistemde aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
crazy
hocam ne yapayım iade deyimmi bilgisayarı o zaman vatandan hazır sistemde aldım
sorun neyden kaynaklı bende tam çözemedim, amd ile ilgisi olduğu kesin, vsync açmadan oynadıgım her oyunda fena yırtılma oluyor, vysnc açarak deneyebilir misin oyunları

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Fettah Özalp
sorun neyden kaynaklı bende tam çözemedim, amd ile ilgisi olduğu kesin, vsync açmadan oynadıgım her oyunda fena yırtılma oluyor, vysnc açarak deneyebilir misin oyunları
v sync nedir hocam fps sabitlememi

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Fettah Özalp
monitör kaç hz ise ona sabitler, manuel değil, vsync ayarını oyunun görüntü kısmından açılması lazım
cs go varmı hocam o nerden aça bilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

monitör kaç hz ise ona sabitler, manuel değil, vsync ayarını oyunun görüntü kısmından açılması lazım
fps max 165 ile sabitledim olmadı hocam ama üçlü arabellekleme açınca 300fps de biraz düzeldi

Son düzenleme:

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben 3 yıldır RX 5500-XT kullanıyorum, monitörüm de FreeSync Premium destekliyor. Hiç yırtılma sorunuyla karşılaşmadım şu zamana kadar.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Fettah Özalp
Ben 3 yıldır RX 5500-XT kullanıyorum, monitörüm de FreeSync Premium destekliyor. Hiç yırtılma sorunuyla karşılaşmadım şu zamana kadar.
hocam kafayı yiycem bilgisayarı ne heycanla aldım şuan gözüme bir kötü gözüküyor parçalayıpda kurtulmak istiyorum monitörde freesync açık amd adranalindede açık hala var hala var bazı oyunlarda var bazılarında yok fps sabitliyorum gene aynı kafayı yemek üzereyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,971
Üyeler
166,861
Son üye
trolvanee
Top Bottom