Marshal
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Monitörün kendi menüsünden aktif ettiniz mi?Dostum hala devam ediyor bu yırtılma olayı iade edilen her halde ben
Monitörün kendi menüsünden aktif ettiniz mi?Dostum hala devam ediyor bu yırtılma olayı iade edilen her halde ben
EvetMonitörün kendi menüsünden aktif ettiniz mi?
Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Bugün elimden gelen herşeyi deneyeceğim umarım olurAklıma başka bir şey gelmiyor.
auto ve off var hocam auto alınca aça biliyorum off kapalı zatenMonitörün kendi menüsünden aktif ettiniz mi?
yırtılma tahminimce monitör kaynaklı değil, amd yüzünden, kendi freesync destekli monitörümü 2-3 yıl önce rx570 ile kullanırken hiç yırtılma olmuyordu, rx 6600 ile oyunlarda vsync kapatırsam yırtılma oluyor, daha sonra 1660s kullandığımda tepkime süresi üstün modda sıkıntı yaşatmazken amd de üstün moda alınca flickering yapıyor, freesyncin içine etmişler, bence yırtılma sorunu bu amd nin freesynci; vrr - standart - freesync premium olarak bölmesinde başladı.Dostum hala devam ediyor bu yırtılma olayı iade edilen her halde ben
hocam ne yapayım iade deyimmi bilgisayarı o zaman vatandan hazır sistemde aldımyırtılma tahminimce monitör kaynaklı değil, amd yüzünden, kendi freesync destekli monitörümü 2-3 yıl önce rx570 ile kullanırken hiç yırtılma olmuyordu, rx 6600 ile oyunlarda vsync kapatırsam yırtılma oluyor, daha sonra 1660s kullandığımda tepkime süresi üstün modda sıkıntı yaşatmazken amd de üstün moda alınca flickering yapıyor, freesyncin içine etmişler, bence yırtılma sorunu bu amd nin freesynci; vrr - standart - freesync premium olarak bölmesinde başladı.
sorun neyden kaynaklı bende tam çözemedim, amd ile ilgisi olduğu kesin, vsync açmadan oynadıgım her oyunda fena yırtılma oluyor, vysnc açarak deneyebilir misin oyunlarıhocam ne yapayım iade deyimmi bilgisayarı o zaman vatandan hazır sistemde aldım
v sync nedir hocam fps sabitlememisorun neyden kaynaklı bende tam çözemedim, amd ile ilgisi olduğu kesin, vsync açmadan oynadıgım her oyunda fena yırtılma oluyor, vysnc açarak deneyebilir misin oyunları
monitör kaç hz ise ona sabitler, manuel değil, vsync ayarını oyunun görüntü kısmından açılması lazımv sync nedir hocam fps sabitlememi
cs go varmı hocam o nerden aça bilirimmonitör kaç hz ise ona sabitler, manuel değil, vsync ayarını oyunun görüntü kısmından açılması lazım
fps max 165 ile sabitledim olmadı hocam ama üçlü arabellekleme açınca 300fps de biraz düzeldimonitör kaç hz ise ona sabitler, manuel değil, vsync ayarını oyunun görüntü kısmından açılması lazım
Ben 3 yıldır RX 5500-XT kullanıyorum, monitörüm de FreeSync Premium destekliyor. Hiç yırtılma sorunuyla karşılaşmadım şu zamana kadar.yırtılma tahminimce monitör kaynaklı değil, amd yüzünden, kendi freesync destekli monitörümü 2-3 yıl önce rx570 ile kullanırken hiç yırtılma olmuyordu, rx 6600 ile oyunlarda vsync kapatırsam yırtılma oluyor, daha sonra 1660s kullandığımda tepkime süresi üstün modda sıkıntı yaşatmazken amd de üstün moda alınca flickering yapıyor, freesyncin içine etmişler, bence yırtılma sorunu bu amd nin freesynci; vrr - standart - freesync premium olarak bölmesinde başladı.
hocam kafayı yiycem bilgisayarı ne heycanla aldım şuan gözüme bir kötü gözüküyor parçalayıpda kurtulmak istiyorum monitörde freesync açık amd adranalindede açık hala var hala var bazı oyunlarda var bazılarında yok fps sabitliyorum gene aynı kafayı yemek üzereyimBen 3 yıldır RX 5500-XT kullanıyorum, monitörüm de FreeSync Premium destekliyor. Hiç yırtılma sorunuyla karşılaşmadım şu zamana kadar.