Neler Yeni

Monitörde yırtılmalar mevcut ne yapayım?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
hocam kafayı yiycem bilgisayarı ne heycanla aldım şuan gözüme bir kötü gözüküyor parçalayıpda kurtulmak istiyorum monitörde freesync açık amd adranalindede açık hala var hala var bazı oyunlarda var bazılarında yok fps sabitliyorum gene aynı kafayı yemek üzereyim
Fps sabitleme, oyunun ayarlarından Vsync aktif et. Dikey Eşitleme diye de geçiyor.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Fettah Özalp
Fps sabitleme, oyunun ayarlarından Vsync aktif et. Dikey Eşitleme diye de geçiyor.
hocam csde dikey eşitlemeyi açıyorum gene aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

csde üçlü arabelleklme çoklu arabelleklme seçenekleri var bunlardna hangisi

hocam yapacak bişey ben beceremedim böyle kullanıp ileride satıcam başka bir şey alırım

Son düzenleme:

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
hocam csde dikey eşitlemeyi açıyorum gene aynı

csde üçlü arabelleklme çoklu arabelleklme seçenekleri var bunlardna hangisi
Onlara çok hakim değilim.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Boşuna ekran kartını sıfırlamayın hocam

ilk açtığın pencereden sol üstten sırasıyla:
Oyun-Genel Ekran-Ekran

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
anlamadım hocam neyden bahsediyorsunuz
Burada arkadaş Driver sildirmiş sanırım hocam tam okuyamadım ilk sayfadan okuduklarım üzerine en son Ekran kısmından Free sync arıyordunuz ona istinaden yazdım
Lenovo G24-20 modeli. Sondaki 24" ekranın boyutu.

Attığım linkten DDU yazılımını indirin. Linke tıkladıktan sonra 5 saniye içinde indirmeye başlayacaktır:

İndirdiğiniz dosyanın içinden DDU'yu çalıştırın. "..." yazan butona tıklayıp DDU'yu kurmak istediğiniz dosya yolunu seçin ve Extract tıklayarak kurun. Kurduğunuz klasöre gidip DDU yazılımını çalıştırın. DDU kullanarak ekran kartı sürücüsünü kaldırmadan önce PC'yi Güvenli Mod'da başlatarak kaldırma işlemini yapmanız önerilir.

Sağ tarafta "Cihazı Seçin" yazan kısımdan "Ekran kartı", "GPU Cihazını Seçin" yazan kısımdan "AMD"yi seçin. Sol üstten "Temizledikten sonra yeniden başlat" seçeneğine tıklayın ve bekleyin. Ekran kartı sürücüsü kaldırılıp sonrasında otomatik olarak PC yeniden başlatılacaktır.
Alıntıyı görüntüle

PC yeniden başlatıldıktan sonra alttaki link üzerinden yüklü olan işletim sistemini seçin ve AMD Software: Adrenalin Edition yazan kısımdan sürücüyü indirip kurun.
Alıntıyı görüntüle

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Fettah Özalp
Burada arkadaş Driver sildirmiş sanırım hocam tam okuyamadım ilk sayfadan okuduklarım üzerine en son Ekran kısmından Free sync arıyordunuz ona istinaden yazdım
yok hocam buldum onu sadece açık olmasına rağmen yırtılmalar devam ediyor

Top Bottom