Neler Yeni

Monitördeki blackbar nasıl geçer?

wunz61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökay Eroğlu
Dün akşam HDMI kablosu ile salonumdaki TV'yi monitör olarak kullanıp film izlemiştim. Daha önce de yapmıştım ama böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Bu sabah bilgisayarı açtığımda fark ettim ki bilgisayarın sağ sol ve üst kısmında asla geçmeyen blackbarlar var.
Siz sormadan veya demeden ben diyeyim.
Ekran ayarları doğru.
NVIDIA denetim masasasındaki her şey doğru.
OSD ayarlarından her şeyi denedim resetledim.
Aygıt Yöneticisi'nden monitörü kaldırıp yeniden ekledim.
Farklı bağlantı yolları denedim.
Yapılabilecek her şeyi yaptım ve denedim ChatGPT'den de yardım aldım ama asla geçmiyor ne yapmam gerekiyor.
Ekranım ASUS VG2791r ekran kartım RTX 4060.

İgito

80+ Bronze
Dün akşam HDMI kablosu ile salonumdaki TV'yi monitör olarak kullanıp film izlemiştim. Daha önce de yapmıştım ama böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Bu sabah bilgisayarı açtığımda fark ettim ki bilgisayarın sağ sol ve üst kısmında asla geçmeyen blackbarlar var.
Siz sormadan veya demeden ben diyeyim.
Ekran ayarları doğru.
NVIDIA denetim masasasındaki her şey doğru.
OSD ayarlarından her şeyi denedim resetledim.
Aygıt Yöneticisi'nden monitörü kaldırıp yeniden ekledim.
Farklı bağlantı yolları denedim.
Yapılabilecek her şeyi yaptım ve denedim ChatGPT'den de yardım aldım ama asla geçmiyor ne yapmam gerekiyor.
Ekranım ASUS VG2791r ekran kartım RTX 4060.

bir arkadaşım başka bir monitör modelinde bu sorunu yaşamıştı monitörün üzerindeki tuşlardan ölçeklendirme ya da çözünürlük tarzı bir ayar olması lazım onu değiştirince düzelmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör ayarlarında görüntü boyutunu geniş veya oto seçince boşluk kalmaması lazım

wunz61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökay Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam monitör ayarlarında dediğiniz gibi bir ayar yok birde dediğim gibi fabrika ayarlarına falanda sıfırladım monitörü hala geçmedi

İgito

80+ Bronze
Hocam monitör ayarlarında dediğiniz gibi bir ayar yok birde dediğim gibi fabrika ayarlarına falanda sıfırladım monitörü hala geçmedi
başka çözüm fikrim yok hocam başka bir laptop/pc de deneyebilirsiniz isterseniz monitörü

quartle

80+ Gold
nvidia denetim masasında her şey doğruysa driveri sürüp tekrar kaldırmayı deneyin

Top Bottom