eski monitor yani anca isik tutup dibine girip goruyorum ama yani ilk 3 saniye sorunsuz gozukuyo yemek yemeden once calisiyodu donunce boyle olduPixeller yakından görünüyorsa sönmüş olabilir. Eski monitör mü yeni mi?
arka aydınlatması arzalanmıştıreski monitor yani anca isik tutup dibine girip goruyorum ama yani ilk 3 saniye sorunsuz gozukuyo yemek yemeden once calisiyodu donunce boyle oldu
ne kadara tamir olurarka aydınlatması arzalanmıştır
Tamircinin vicdanina bağlı 400 max tutması lazm kaç inç?ne kadara tamir olur
Tamircinin vicdanina bağlı 400 max tutması lazm kaç inç
Kisa bir işlem değil 1 1.3 s sürer televizyoncular yaoarlar22 inc birde televizyoncuya gotureyim degil mi ve kisa bir islem mi?
vallahi dün gittim televizyoncuya aşırı kıldı hiç uğraşamadım bugün hep götürdüğüm bilgisayarcıya götürcemKisa bir işlem değil 1 1.3 s sürer televizyoncular yaoarlar
kıldan kastınız nedir ne dedi ?vallahi dün gittim televizyoncuya aşırı kıldı hiç uğraşamadım bugün hep götürdüğüm bilgisayarcıya götürcem
biraz geç gördüm kusura bakmayın yani yeni kendisinin monitrounu satmaya çalıştı 3 kez tamir edilecek dedim tamam dedi sonra tamir fiyatı 650 tl dedi çok geldi diye götürdüm direkt üfledi püfledi falan sonra hep götürdüğüme götürdüm oda 200 tl dedi yaptırdım bende çalışıyor şuanlıkkıldan kastınız nedir ne dedi ?
Uygun yapmış sorun yoksa ustan iyi bir ustabiraz geç gördüm kusura bakmayın yani yeni kendisinin monitrounu satmaya çalıştı 3 kez tamir edilecek dedim tamam dedi sonra tamir fiyatı 650 TL dedi çok geldi diye götürdüm direkt üfledi püfledi falan sonra hep götürdüğüme götürdüm oda 200 TL dedi yaptırdım bende çalışıyor şuanlık