Monitöre Görüntü Gelmiyor

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar Monitöre görüntü gelmiyor bios pilini taktım çıkardım ekran kartını çıkarıp anakartın girişinden denedim rami çıkardım sildim geri taktım ama yine görüntü gelmedi bios pilini çıkarıp 10 sn başlatma tuşuna bastım yine bi sonuç elde edemedim sizce sorun nerede?

Mönitöre Bağlı Kablolara Bakmaya Denedinmi ?

Geçen gün bende temizlik yaptım işlemci yerinden oynamiş tekrar tak çıkar yaptım düzeldi. bende hiç tepki vermiyordı sende de öyle mi durum ?

Her şeyi sırayla kontrol et. Her şeyin yerinde olup olmadığından iyice emin ol.
Biraz saçma gelebilir ama klavye ve fareyi bilgisayardan çıkar öyle dene. (Arkadaşımda'da monitör sorunu olmuştu bu şekilde çözmüştü :D)
Ayrıca No Signal mi diyor yoksa siyah ekranda kalıyor mu ?

Arkadaşlar Monitöre görüntü gelmiyor bios pilini taktım çıkardım ekran kartını çıkarıp anakartın girişinden denedim rami çıkardım sildim geri taktım ama yine görüntü gelmedi bios pilini çıkarıp 10 sn başlatma tuşuna bastım yine bi sonuç elde edemedim sizce sorun nerede?
Ramleri kontrol et oturt sonra bidaha yaz

Her şeyi sırayla kontrol et. Her şeyin yerinde olup olmadığından iyice emin ol.
Biraz saçma gelebilir ama klavye ve fareyi bilgisayardan çıkar öyle dene. (Arkadaşımda'da monitör sorunu olmuştu bu şekilde çözmüştü :D)
Ayrıca No Signal mi diyor yoksa siyah ekranda kalıyor mu ?
No signal yazıyor

kablolarda temassızlık olabilir kontrol et ve ya kabloların takıldı giriş ve çıkışta toz birikmiş olabilir biraz üfle içine

Kabloların da toz olabilir yada dişleri kırılmış başka bı kabloyu takmayı dene .)

PSU kablolarını kontrol et.
kardeşim tüm parça ve kabloları dikkat et başka bir şeyde sorun olabilir

vga yada hdmi kablonu kontrol et başka bir monitor veya televizyona bağla eğer televizyona vb bağladığın halde görüntü gelmiyorsa birde kablo değiştiripte denediysen sıkıntı ekran kartındadır.
Yada vga hdmi giriş portlarında sıkıntı olabilir.
@Oguzhandrn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,655
Üyeler
190,072
Son üye
yldryak
Geri